Pietenspeurtocht 27 november

Van 14.00 tot 16.00 uur speurtocht voor de kinderen. Vind jij alle Pieten in de winkels, dan ontvang je een cadeautje! De speurtocht stempelkaarten kunnen vanaf zaterdag 12 november bij Intertoys opgehaald worden. Of print hier je stempelkaart uit (afbeelding opslaan), want op = op. Volle stempelkaarten kunnen ingeleverd worden bij de Hema, waar een presentje op kunt halen. In de Marktpromenade kan er geknutseld worden. Teven zijn de winkels geopend vandaag van 13.00 - 17.00 uur.

Sinterklaas intocht 13 november 

De Pieten doen een beetje geheimzinnig dit jaar. Maar de reden waarom ze zo doen, daar kan Sint niet achterkomen. Hij heeft sterk het gevoel dat er iets speelt op de inpakafdeling. Om uit te zoeken wat er precies aan de hand is heeft Sinterklaas Dr. Love ingehuurd. En zelfs de Burgemeester van Wijchen bemoeit zich er mee. Dr. Love vraagt alvast aan alle kinderen of dat ze een zelf geknutselde bloem met steel mee willen nemen naar de intocht? Wat zal Dr. Love met al die bloemen van plan zijn? 

Dit jaar wordt voor het eerst de Sint intocht georganiseerd door Hakoena in samenwerking met WijchenIS Promotie en Gemeente Wijchen.

Maak alvast kennis met Dr. Love en de Pieten

Het programma ziet er als volgt uit: 

12:30 - Kinderen zijn welkom voor het kasteel*

12:45 - Start programma met Dr. Love

13:45 - Intocht door dorp! Sint rijdt door het dorp in een treintje, met muziek van het Ut Kapelleke en Hakoena Koor. Om deze tijd zal ook de Pietendisco open gaan bij zaal Sterrebosch (sluitingstijd disco is om 16.00 uur)

15:15 - 16:00 Meet & Greet met Sinterklaas in het kasteel en kinderen kunnen met het treintje meerijden door het centrum (opstapplaats bij het kasteel)

Om 16:00 uur vertrekken de Pieten naar het Pietenhuis in de bibliotheek, waar zij tot 5 december logeren.

*Let op! Er is dit jaar geen programma op de Markt.

 De winkels zijn deze dag open.