In de gemeente Wijchen worden de leukste activiteiten georganiseerd. Wij sommen ze voor je op:

Blote voeten pad:

Op het Blotevoetenpad kom je in aanraking met allerlei elementen van de natuur en moet je je zintuigen goed benutten. Ook staan er op het blotevoetenpad borden met allerlei vragen. Het blotevoetenpad is gelegen in een prachtige pluktuin met 40 verschillende groenten, klein fruit en kruiden. Het pad loopt door het plantsoen van deze tuin.

Lengte: 300 m.
Ligging: in de pluktuin
Adres: Ploegweg 7 (in de Woezik)
Extra’s: De pluktuin, en voor de kinderen: op het pad staan borden met vragen en weetjes die met de seizoenen mee aangepast worden. Er is een klimtoren en je kunt er houten bosdieren zoeken.

Voor meer informatie en openingstijden kijk op www.sfeervanwillems.nl.

Bowlen

Al het nodige vertier onder één dak bij Three B’s. Met de kinderen een dagje bowlen en na afloop lekker gourmetten? Of toch met je vrienden een potje bowlen en vervolgens een bittergarnituur in combinatie met een biertje nuttigen? Ook geen probleem. Van kinderfeestje tot grote partijen en van discobowlen tot gezellig lunchen… iedereen is welkom bij Three B’s.

Picknicken

Puzzeltochten voor volwassenen en kinderen

‘Hoog water Escape tocht’

Met de ‘Hoog water Escape tocht’ ga terug in de tijd naar 30 januari 1995. Het water stond toen zo hoog dat bij een dijkdoorbraak diverse dorpen in het land van Maas & Waal meters onder water komen te staan. Mensen en dieren werden uit voorzorg geëvacueerd.

  • Hoogwater escape tocht family

Deze tocht is leuk om met kinderen tot 12 jaar te ondernemen. De tocht duurt minimaal 3 uur, kinderen kunnen tussendoor spelen op de Uiterwaarde en in diverse speeltuinen.

  • Hoogwater escape tocht 12+

Rij samen met familie of vrienden door het land van Maas en Waal en doe diverse opdrachten om van locatie naar locatie te navigeren. De tocht duurt ongeveer 3 uur.

De kosten voor de escapetocht zijn €12,50 per auto. Voor meer informatie kijk op www.hoogeerd.nl/hoogwater-escapetocht.

Foto zoektocht

Kom lekker struinen langs de Maas met leuke zoekopdrachten. De zoektocht is elke dag te boeken tussen 9.30 en 15.30 uur en duurt tussen de 1 en de 3 uur (je kunt zelf bepalen hoe lang dat je de wandeling maakt). Voor meer informatie kijk op www.hoogeerd.nl/foto-zoektocht.