Festival Crontrona – Berendonck

Wanneer:

21 augustus 2021Categorien: Muziek

Aankomende Evenementen

Festival Crontrona – Berendonck

Dansen voor de mainstage, dwalen over het terrein of flirten met die ene leukerd. Nieuwe muziek ontdekken op kleine plekjes of jezelf terugvinden met ‘ooooh ja die’ platen. Verrast worden door dingen die je niet zag aankomen, overdonderd worden door dingen die je verwachtingen overtroffen.

Crotona Festival is er voor de liefhebbers van beleving. Voor de mensen die na een donkere periode behoefte hebben om te voelen dat ze leven. Zij die van de zenuwen en het enthousiasme maar moeilijk in slaap kunnen komen. Voor de verbroedering en affectie die ze zo gemist hebben. En voor liefhebbers van kwaliteitsmuziek om op te dansen. Crotona is niet zomaar een feestje, het is een show. Met de mooiste dans-omgeving van de regio: onze eigen Berendonck!

Op 21 augustus is dit het natuurlijke decor van Crotona Festival: de ultieme kick-off van jouw normale leven. We vieren dit met een dag vol muzikaal talent, shows. beleving, Lekker eten, koude drankjes en fijne mensen: namelijk jullie. We geven je een dag voor in de boeken, waar we met elkaar het leven gaan vieren in full effect. 🎉

Voor meer informatie en kaartjes kijk op www.wearecrotona.nl.