Kermis Bergharen

Wanneer:

15 oktober 2021 t/m 19 oktober 2021Categorien: Voor kinderen, Horeca

Aankomende Evenementen

Kermis Bergharen

Omdat tijdens Pinksteren de kermis in Bergharen niet door kon gaan is de kermis verzet naar de herfst. Het programma ziet er als volgt uit:

Dag eerder

Behalve de nougatkraam zullen alle vertrouwde attracties zoals de botsauto’s, draaimolen, gokautomaten, de bank en de schiettent met de kramen voor het touwtje trekken, busgooien en de oliebollen weer present zijn.

Omdat er dit jaar geen vrije maandag is zoals met de Pinksterdagen is het kermisprogramma een dag naar voren gehaald. Zo zijn de attracties al op vrijdag geopend en kunnen liefhebbers ’s avonds terecht in de feesttent bij café ’t Trefpunt.

Artiesten

In café ’t Trefpunt treden in de kermisperiode diverse artiesten op. Radiostation Q-Music luidt na 2,5 jaar opnieuw de kermis in met Q-Music – The Party, inclusief het ‘foute uur’ en met dj Menno Barreveld. Het publiek kan via de smartphone stemmen op de te draaien muziek.

Zaterdagavond 16 oktober spelen de broers van Jackfire ‘golden oldies’, dancehits en meezingers. Ook DJ Ronnie is aanwezig. De Bergharense matinee is dit jaar op zondag in plaats van de vertrouwde maandagmiddag. In de feesttent speelt Summerland en verder komen René Karst en DJ Ronnie.

De voorverkoop is reeds gestart en al ruim 90 procent van alle toegangskaartjes is verkocht. Online zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Bij de ingang van het feestterrein wordt aan elke bezoeker een coronatoegangsbewijs gevraagd in combinatie met een geldig ID-bewijs.

Leerlingen

Op maandag 19 oktober mogen alle leerlingen uit groep 1 tot en met 4 hun kleurplaat laten zien bij de kraam van het touwtje trekken. De kermis van 2022 zal weer met Pinksteren zijn en daarmee de eerste van het nieuwe kermisseizoen.

Voor het actuele nieuws omtrent de Kermis in Bergharen kijk op www.facebook.com/kermisbergharen.