Kermis Wijchen
Categorien: Voor kinderen, Horeca
17 september 2021 t/m 21 september 2021

Kermis Wijchen

Coronaproof kermis vieren in Wijchen – 17 t/m 21 september 2021

Ja! Het gaat door, Kermis Wijchen! Langs de Kasteellaan en in de achtertuin van het Kasteel Wijchen staan dan ruim 40 attracties opgesteld. Burgemeester Marijke van Beek: ‘Coronaproof en gezellig gaan hier prima samen. Gelukkig kan het feest dit jaar doorgaan. Wel met de nodige
voorzorgsmaatregelen. We hebben de kermis dit jaar opgeknipt in twee delen, de Kasteellaan en de Kasteeltuin, om de bezoekers zo veel mogelijk te spreiden. Zo zijn er aparte in- en uitgangen naar en van het kermisterrein, een looproute die zorgt voor voldoende afstand en plekken waar je je handen kunt desinfecteren.

Beperkt programma
Vrijdagmiddag om 15.00 uur opent de burgemeester op de Kasteellaan de kermis. Op zaterdagmiddag van 13.00-14.30 uur is de kermis prikkelarm: voor mensen die wel van kermis houden maar snel overprikkeld raken van alle indrukken. Vanwege corona is er dit jaar geen uitgebreid programma, geen vuurwerk/lasershow en geen uitgebreide kermiskrant.

Horeca en feesttenten
De feesttenten bij Sterrebosch en op het pleintje bij het oude gemeentehuis zijn gescheiden van het kermisterrein. Beide locaties moeten voldoen aan de geldende coronarichtlijnen. Op het kermisterrein zelf is alcohol niet toegestaan en niet verkrijgbaar.

Kijk voor informatie op www.kermiswijchen.nl