koopzondag
Koopzondag Defilé & ANWB
Categorien: Koopzondag
03 mei 2020 t/m 03 mei 2020

Koopzondag Defilé & ANWB 222

Deze koopzondag zijn de winkels in het centrum van Wijchen geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Defilé van Legervoertuigen

Vanwege de herdenking van 75 jaar Vrijheid zal er een defilé van legervoertuigen door het centrum van Wijchen trekken. In de Tuin van de Vrijheid (achter Kasteel Wijchen) zijn diverse activiteiten het hele weekend van 2 t/m 5 mei 2020.
Deze vier dagen is de Tuin van de Vrijheid iedere dag geopend. Op 5 mei sluiten we af met een spectaculaire slotavond.

Voor het meest actuele overzicht op de gemeente site: www.wijchen.nl/75jaarvrijheid.

ANWB proefrit-evenement

Probeer zelf eens -helemaal gratis- een elektrische auto. Hoe voelt dat? Hoe werkt dat met opladen? Hoe zit dat nou met die actieradius? Kortom: maak kennis met het fenomeen elektrisch rijden. De ANWB houdt op diverse data door heel Nederland evenementen, waarbij je zélf met een elektrische auto kunt rijden. Zo ook in Wijchen alwaar ze op koopzondag 3 mei op het parkeerterrein voor het oude gemeentehuis staan, met uitzicht op het Kasteel.
Wil je meedoen? Houd de ANWB site in de gaten voor nieuwe proefritten in 2020: www.anwb.nl/auto/elektrisch-rijden/anwb-elektrische-proefritten

Fiets Valpreventie

Tevens zal Hetty Voeten (van fysiotherapie Wijchen-Zuid, namens Wijchen Gezond) met een informatiekraam aanwezig zijn om voorlichting te geven over Fiets Valpreventie. Vooral met de nieuwe, snelle e-bikes is door de ANWB geconstateerd dat het aantal ongelukken met de e-bikes flink is toegenomen, vooral onder ouderen. Voorlichting en informatie helpen preventief om het aantal ongelukken te verminderen. Kom langs en laat u informeren!

Kijk voor meer activiteiten in Wijchen centrum op www.wijchenis.nl/activiteiten

×