koopzondag
Koopzondag in het teken van kunst!

Wanneer:

29 augustus 2021Categorien: Voor kinderen, Horeca, Koopzondag, Kunst / cultuur / historie, Muziek

Aankomende Evenementen

Koopzondag in het teken van kunst!

Op zondag 29 augustus zijn de meeste winkels in het centrum open van 13.00 – 17.00. Deze koopzondag zal in het teken staan van kunst. Je kunt op verschillende plekken in het centrum ‘kunstige figuren’ tegen komen, zoals ‘Golila’ of metershoge papegaaien, unicorns en ‘Rainbow fairy’s’. Op de Markt, ter hoogte van het Wapen van Wijchen staat een green screen. waarmee je met alle figuren / acts op de foto kunt voor het kasteel.

Kunstmarkt 

Ook is er een Kunstmarkt in de Kasteeltuin van 11.00 – 17.00 uur, met zo’n 100 kramen met diverse kunstvormen zoals schilderijen, (pen) tekeningen, sieraden / edelsmeedwerk, keramiek, hout draaikunst, beeldhouwen, linosnede, fotografie enz. Entree: €1,- euro, maar je doet meteen mee aan een loterij. Voor meer informatie kijk op: www.kunstmarktwijchen.nl

Expositie Kunsthuis

Tegenover de voorkant van het Kasteel (aan het Europaplein), heeft het Kunsthuis van 12.00 – 17.00 haar deuren geopend met exposities van Mary de Vries (schilderijen) en Ine van Gaalen (keramiek). Voor meer informatie kijk hier.

Knutselwedstrijd kinderen

Kinderen kunnen meedoen aan een knutselwedstrijd. Bij de kassa van Intertoys kunnen ze een ‘kleurplaat’ ophalen of ze kunnen de ‘kleurplaat’ hier downloaden.

Er zijn drie leeftijdscategorieën waarin een prijs te winnen is. De prijs is een Wijchen= cadeaukaart t.w.v. €15,-, waarmee kinderen zelf kunnen bepalen wat en waar ze iets leuks willen kopen. De drie leeftijdscategorieën zijn:

  • Tot en met 5 jaar
  • 6 t/m 9 jaar
  • 10 t/m 12 jaar

Start loterij 

Tevens zal deze dag de loterij starten. Van zondag 29 aug. t/m vrijdag 15 okt. ontvang je bij elke aankoop vanaf €10,- euro één lot bij winkels en horecazaken in Wijchen centrum. Deze loten kunnen worden ingeleverd in de tonnen in de verschillende winkelstraten, waarmee je elke week kans maakt op Wijchen= Cadeaukaarten t.w.v. €100,-  (de laatste week maak je zelfs kans op €250,-) mét een goodiebag uit de betreffende straat of 2 cadeaukaarten t.w.v. €50.

Kortom kom op 29 augustus naar het centrum van Wijchen!