Open Atelierroute

Wanneer:

04 september 2021 t/m 05 september 2021Categorien: Kunst / cultuur / historie

Aankomende Evenementen

Open Atelierroute

De Atelierroute voor Wijchen en kerkdorpen komt eraan! Dit keer vindt dit tweejaarlijks evenement plaats op zaterdag 4 en zondag 5 september. Deze negende Atelierroute heeft een recordaantal van 39 deelnemers, van Alverna tot Bergharen en Batenburg – en overal daartussenin. Op beide dagen van 11 tot 17 uur staan zij klaar om bezoekers te ontvangen en te vertellen over hun werk. De overzichtsexpositie is ingericht in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis van Wijchen).

Voor elk wat wils

De Wijchense Atelierroute wordt om het jaar georganiseerd om kunstenaars, makers en creatievelingen in de gemeente Wijchen in de gelegenheid te stellen hun werk aan een breed publiek te laten zien, in hun eigen werkruimte, of soms in een (tijdelijke) expositieruimte met meerdere deelnemers. Er is een grote variatie aan stijlen en disciplines – beelden, schilderijen, tekeningen, textiel, fotografie, keramiek, grafiek, sieraden!

Overzichtsexpositie

De overzichtsexpositie in het Kunsthuis toont een representatief werk van iedere deelnemer. Daar kun je je oriënteren om je eigen route te plannen en een handig routeboekje ophalen. Alle informatie, inclusief een kaart voor navigatie onderweg, staat ook op www.kunstkringwijchen.nl.
Atelierroute Wijchen en kerkdorpen, zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019, 11-17 uur. Overzichtsexpositie in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24, Wijchen.

Voor actuele informatie kijk op: www.kunstkringwijchen.nl