Pleinfeest Sterreboschplein gaat door!
Categorien: Horeca
20 augustus 2021 t/m 22 augustus 2021

Pleinfeest Sterreboschplein gaat door!

Pleinfeest Sterrebosch

Het is gelukt! Ondanks alle tegenslagen in deze bizarre periode is Sterrebosch weer gewoon jarig (114jaar!). De vakantie loopt ten einde, het begint weer te kriebelen want het is weer tijd voor een feestje! Niet zomaar een feestje, het jaarlijkse PLEINFEEST gaat door.

We gaan ons opmaken voor weer een geweldig PLEINFEEST maar dan wel iets anders! Drie dagen lang topentertainment op het Sterreboschplein en de tuin van Villa Sterrebosch zonder de 1,5 meter maatregel en geen zitplaatsen. 18+

Aanstaande weekend: 20-21-22 augustus. Kaarten zijn alleen online te koop en toegang is alleen met de coronacheck-app maar wat zijn we toe aan een feestje! Geweldig!

VRIJDAG trappen we al af om 19.00uur met de Corona Beachparty, want het feest duurt tot 24.00uur! Met een beetje zand, Corona’s, Coronita’s en deze keer alle DJ’s van De Arend, want zij staan ook weer te popelen om jullie allemaal weer te zien.

ZATERDAG geeft Coverband Summerland een vette show! Deze energieke band knalt van het podium met z’n spetterende show en hun geweldige licht- en geluidssensatie die het Sterreboschplein weer in extase zullen brengen!

ZONDAG-middag gaan we gezellig aan de lunch borrel en diner, maar wie weet staat er dan ook nog wel iets op het podium.

Let op! Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via: www.sterrebosch.nl*

Toegang: 18+  alleen toegang met de coronacheck app, met vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs gratis via www.testenvoortoegang.nl.