Sint in Wijchen
Categorien: Voor kinderen
13 november 2021

Sint in Wijchen

Dit jaar komt Sint een dagje eerder naar Wijchen, namelijk op een zaterdag 13 november. Hij heeft alleen wel een probleempje, want waar moet de beste man dit jaar slapen? Het kasteel wordt namelijk helemaal verbouwd…. Wie weet kunnen de kinderen van Okie Dokie Dorp wel helpen dit jaar? Zij hebben tenslotte al 50(!) jaar ervaring met bouwen. En als alle kinderen in Wijchen nu een behangetje willen ontwerpen (kan ook opgehaald worden bij Intertoys), dan zit Sint er ook dit jaar vast weer gezellig bij!

Bekijk de promovideo hieronder (tekst / programma loopt door onder de video)

Van 14.00 – 16.00 zal Sint aan de achterkant van het kasteel te zien zijn (op tv is de nationale intocht van 12:00 tot 13:15 uur). De ingang bevindt zich aan de Spoorstraat, schuin tegenover Snelders. Doormiddel van een slingerij, waar allerlei Pieten en een DJ de kinderen op een leuke manier vermaken, loop je uiteindelijk langs Sinterklaas. En vergeet niet iets lekkers mee te nemen voor Ozosnel, want die is er natuurlijk ook bij! Nadat de kinderen Sinterklaas hebben ontmoet, krijgen ze iets lekkers. Waarbij ook aan (glutenvrije) pepernoten is gedacht.

Extra info:

Het evenement mag doorgaan omdat er een ‘doorstroomevenement’ voor kinderen van gemaakt is. Het tonen van je QR-code is niet nodig (ook niet voor de begeleiders). De gehele kasteeltuin wordt gebruik van gemaakt, dus men kan voldoende afstand houden. Om 16.00 uur sluiten de hekken bij de ingang, dus kom op tijd om er zeker van te zijn Sinterklaas te kunnen ontmoeten.


Activiteiten zijn onder voorbehoud, i.v.m. coronaregels die worden aangepast. Kijk voor meer activiteiten in Wijchen op www.wijchenis.nl/activiteiten