Koningsdag Kleedjesmarkt (winkels open)

Koningsdag Alverna - Wijchen=

Koningsdag Kleedjesmarkt (winkels open)

  • 27 april 2023
  • 10:00 - 16:00
  • Wijchen centrum
  • Gratis

Kleedjesmarkt Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april a.s., organiseert carnavalsvereniging de Blauwkoppen weer de jaarlijkse kinderkleedjesmarkt in het centrum van Wijchen. De kleedjesmarkt is bedoeld voor de kinderen, maar volwassenen worden niet uitgesloten. Op het Sterrebosplein staat een springkussen en er is gezellige muziek. De kleedjesmarkt is van 10:00 tot 16:00, de toegang is gratis.

Winkels

De winkels zijn open van 10.00 – 17.00 uur.

Warenmarkt

Tijdens deze dag zullen de wenskaarten- en loempiakraam aanwezig zijn op de Markt.

Verkoop kaartjes kleedjesmarkt

Voor een verkoopplaats op de kleedjesmarkt heb je een kaartje nodig. Dat kaartje geeft je recht op een toegewezen plaats van 2 bij 2 meter in het centrum van Wijchen. De kaartverkoop is op zaterdag 15 april van 10:00 tot 12:00 uur bij Zaal Sterrebosch. Kaarten kosten €3,50. De opbrengst van de kaartverkoop van de kleedjesmarkt komt ten goede aan de kindermiddag tijdens de carnaval. Voor meer informatie over deelname aan de Kleedjesmarkt stuur een mail naar koningsdag@Blauwkoppen.nl.

Kindermiddag

De opbrengst van de kaartverkoop van de kleedjesmarkt komt ten goede aan de kindermiddag die carnavalsvereniging de Blauwkoppen op zaterdagmiddag tijdens carnaval organiseert in zaal Sterrebosch.