Wijn&Spijs wandeling september

Wijn & Spijs Wijchen - Wijchen=

Wijn&Spijs wandeling september

25-09-2022

Thuis bij Fien, De Tyd, Sterrebosch, en Meneer Smit slaan de handen weer in één voor de WIJN&SPIJS wandeling van Wijchen.

Vier restaurants hebben de krachten wederom gebundeld en nemen jou graag mee op een culinaire reis! Een ontspannen zondagmiddag en de leukste manier om deze restaurants in Wijchen te bezoeken! Je wandelt vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur langs de vier Wijchense restaurants.

Bij elk restaurant krijg je een heerlijk gerecht met bijpassend glas wijn. Dieetwensen zijn geen belemmering maar juist een uitdaging voor onze koks. Een onvergetelijke en gezellige culinaire zondagmiddag, relaxed genieten met je eigen gezelschap! De lekkerste wijnen proeven, goed eten en aangenaam gezelschap: geen betere manier om je weekend af te sluiten toch?!

Reserveren kan via captainticket.nl/ticketshop/wijnspijs

Praktische info:

  • Jouw kaartje koop je alleen online in de voorverkoop (49,50 per persoon) via de ticketlink
  • Tickets zijn vanaf 2 personen te koop
  • Bij elke zaak krijg je één glas wijn, je kunt nog een 2e glas bestellen voor 4,50 per glas
  • Uiterlijk twee dagen voor aanvang ontvang je van de organisatie jouw startpunt. Bij jouw startpunt ontvang je de route
  • Je verblijft bij elk restaurant drie kwartier en vertrekt dan naar het volgende restaurant
  • Allergie en dieetwensen kun je doorgeven bij inschrijving

*Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten en kunnen geen rechten aan worden ontleend.