koopzondag
Gezondheidsfestival

Gezondheidsfestival

Het Gezondheidsfestival vindt plaats van 11.30  tot 17:00 uur. De winkels zijn open van 13.00 – 17.00 uur.

Allerlei organisaties op het gebied van gezondheid en vitaliteit presenteren zich deze dag via kraampjes op de Markt. Op het Gezondheidsfestival is er aandacht voor voeding. Fitness en sportaanbieders presenteren zich en geven demonstraties. Daarnaast is er aandacht voor valpreventie voor ouderen en voor passie en reflectie.

Activiteiten in Wijchen

Enkele gezondheid gerelateerde organisaties in Wijchen stellen hun deuren open voor bezoekers van het Gezondheidsfestival. Zo zal Sfeer van Willems haar duurzame groente- en fruittuin openstellen en zijn er  (thema) wandelingen o.l.v. gepassioneerde wandelcoaches. Met Olga Commandeur zal het Gezondheidsfestival op een inspirerende manier om 11.30 uur van start gaan met een inspirerende masterclass “Fit & Energiek” door Olga Commandeur van 11.30 uur tot 12.30 uur met aansluitend een Meet en Greet.

Wil jij ook deelnamen aan het Gezondheidsfestival?

– Huur een kraam

Hebt u interesse om met uw bedrijf een kraampje te huren en de hele dag uw bedrijf te vertegenwoordigen op de Markt aan het Wijchense publiek? Meld u dan aan via  aanmelding kraamhuur tijdens Gezondheidsfestival 30 september 2018. Een voorwaarde aan deelname is dat uw past in de sfeer van bewust en gezond leven. Verder vinden we het belangrijk dat u de gehele dag van 13.00 uur tot en met 17.00 uur de kraam bezet.

– Organiseren een activiteit

Wilt u met uw organisatie een activiteit organiseren tijdens dit Gezondheidsfestival op het gebied van bewust en gezond leven? Op uw eigen  locatie, bedrijf of op de Markt? Meld u dan aan via aanmelding organiseren activiteit tijdens het Gezondheidsfestival.

– Sponsoren of doe een donatie aan het Gezondheidsfestival

De projectorganisatie staat voor de uitdaging om met zeer beperkte financiële middelen van dit Gezondheidsfestival een succes te maken. Alle ambassadeurs van WijchenGezond investeren op vrijwillige basis tijd voor het organiseren van activiteiten.

Met behulp van uw bijdrage kunnen wij laten zien hoe belangrijk het is dat deze dag georganiseerd wordt. Activiteiten rondom gezondheid leidt tot nieuwe initiatieven en draagt ertoe bij dat inwoners van Wijchen bewuster en gezonder gaan leven. Wilt u met uw organisatie het Gezondheidsfestival sponsoren of een donatie schenken, dan is deze uiteraard meer dan welkom. Meld u aan via aanmelding sponsoring – donatie voor het organiseren van het Gezondheidsfestival 2018.

Voor meer informatie kijk op: www.wijchengezond.nl

 

×