koopzondag
Gezondheidsfestival

Gezondheidsfestival

Het Gezondheidsfestival vindt plaats van 11.30  tot 17:00 uur. De winkels zijn open van 13.00 – 17.00 uur.

Allerlei organisaties op het gebied van gezondheid en vitaliteit presenteren zich deze dag via kraampjes op de Markt. Op het Gezondheidsfestival is er aandacht voor voeding. Fitness en sportaanbieders presenteren zich en geven demonstraties. Daarnaast is er aandacht voor valpreventie voor ouderen en voor passie en reflectie.

Programma

Wethouder Titus Burgers opent het Gezondheidsfestival om 11.30 uur in de raadzaal van het Kasteel waarna direct aansluitend de Masterclass Fit en Energiek van Olga Commandeur start in de raadzaal van het Kasteel in Wijchen. Bezoekers zijn na deze masterclass in de gelegenheid Olga Commandeur persoonlijk te ontmoeten.

We kunnen u verder melden Wethouder Titus Burgers om 13.00 uur als eerste op de smoothie fiets op het Gezondheidsfestival gaat plaatsnemen en dat hij samen met Olga Commandeur om 13.30 uur de mobiele sportcontainer samen officieel zullen openen.

Het Gezondheidsfestival start om 11.30 uur en duurt tot 17.00 uur met activiteiten in en rondom het Kasteel Wijchen en op de Markt in Wijchen. Tijdens deze koopzondag zal vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur de Gezondheidsmarkt plaatsvinden.

Het uitgebreide programma en de deelnemende partijen vindt je hier.

×