Haarmode van de Water neemt afscheid

Kapperszaak Haarmode van de Water - Wijchen=

Haarmode van de Water neemt afscheid

05-07-2024

Na vele jaren met liefde en plezier achter de stoel te hebben gestaan, is het tijd voor Henk om afscheid te nemen. Henk heeft zijn pensioenleeftijd bereikt en sluit 31 december 2024 de deuren van zijn geliefde kapperszaak Haarmode van de Water.

Sinds 1978 heeft hij met passie de mooiste kapsels mogen creëren en tegelijkertijd lief en leed met zijn klanten gedeeld. Van geboortes en verjaardagen tot trouwerijen, ziektes, scheidingen en het afscheid van dierbaren.

”Ik zal de gesprekken en de verhalen missen, evenals de vele leuke en soms ontroerende momenten. Het is bijzonder om te zien hoe opa’s nu met hun kleinkinderen binnenkomen en herinneringen ophalen aan vroeger bij het ziek van de autostoel voor kinderen.

Eén van mijn favoriete anekdotes zal ik nooit vergeten: Ik knipte een jongetje van zes jaar en vroeg hem of hij op voetbal zat. “Nee joh, ik zit op paardrijden,” antwoordde hij. Dus ik vroeg verder: “Heb je dan een cowboyhoed op?” Verontwaardigd keek hij me aan en zei: “Nee, een cap.” “Oooo, maar heb je wel cowboylaarzen?” “Nee, paardrijlaarzen,” antwoordde hij. “Oké, heb je wel zo’n zweepje dan?” “Ja, die wel, maar die ligt bij papa en mama op de slaapkamer,” zei hij. Zijn moeder kreeg een rode kleur en zei snel: “Henk, hou nu maar op.” Iedereen in de zaak schaterde het uit van het lachen! Ik zou hele boeken kunnen schrijven over al deze mooie momenten en leuke anekdotes.”

Met een lach en een traan neemt Henk afscheid als kapper. ”Bedankt voor alle geweldige jaren en de onvergetelijke herinneringen, laten we er de rest van het jaar nog een mooi jaar van maken. Henk de Grapjeskapper”