koopzondag
Hemelvaart / braderie

Hemelvaart: Braderie en winkels open!

10.00 – 17.00 uur

In Wijchen is er op Hemelvaartsdag  weer een grootse braderie tijdens de Kasteelfeesten. Deze dag staat sinds jaren garant voor vermaak van jong en oud. Al vroeg starten de wandelaars van WSV De Posthoorn aan de Kastelenwandeltocht die start bij zaal Sterrebosch. Deze wandelaars lopen afstanden van 5 tot 40 kilometer.

Op de Kasteellaan in het centrum van Wijchen begint om tien uur de zeer drukbezochte braderie met meer dan 150 kramen die door loopt tot op de Markt. De braderie met allerlei uiteenlopende artikelen en lekkere hapjes zal gratis toegankelijk zijn. De winkels zijn deze dag ook geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Verder zijn er op deze dag een tal van activiteiten in het centrum van Wijchen. Voor het gemeentehuis geeft scouting Woezik  een demonstratie van hun activiteiten en kan iedereen mee doen met diverse spelletjes. Tevens is het museum in het kasteel deze dag geopend van 11.00 tot 17.00.

Met al deze activiteiten is het ook lekker om op een van de gezellige terrassen uit te rusten en te genieten van een hapje en een drankje.

Dit jaar wordt de dag afgesloten met de Foute Party in de grote tent van de Kasteelfeesten.

×