Feestelijk

kerstsprookje

in Wijchen 2020

Haal de magie in huis met

het Kerst Sprookjesfestijn!

 

Elk jaar laat Winterkoningin Wijcheline haar gezicht zien tijdens het Kerst Sprookjesfestijn. Maar helaas kan zij dit jaar niet zoals andere jaren alle kinderen bij het kasteel ontvangen, omdat het kasteel verbouwd wordt. Maar er is natuurlijk nog een reden dat ze liever veilig achter de muren van het kasteel blijft en dit is in verband met het Coronavirus. Wijcheline heeft vorig jaar verklapt dat ze zwanger is, dus ze is extra voorzichtig. Wat zal het worden? Een jongen of een meisje...?

 

Wijcheline in beeld

Gelukkig hoeven we niet lang op het antwoord te wachten, want Wijcheline heeft namelijk alle avonturen die ze dit jaar heeft meegemaakt opgenomen! Via de social media kanalen van het Kerst Sprookjesfestijn zal ze vanaf 18 december t/m 24 december te bewonderen zijn.

 

Kerst Sprookjesfestijn boek

Ook heeft Wijchenline een boek gemaakt met hierin haar avonturen van de afgelopen jaren. Verder staan hierin leuke kleurplaten, DIY’s, raadsels en recepten. Het boek is geschikt voor kinderen van 3 t/m 11 jaar oud en is te koop voor € 4,95 via webshop.wijchenis.nl.

 

Sprookjes-tutorials

Maar er is nog veel meer te doen! Maak de lekkerste kerstgerechten samen met Toveroma, de leuke kerstversieringen met Wijcheline óf tut mee met de beautytutorials opgenomen door lokale ondernemers. Je bekijkt de tutorials via het Kerst Sprookjesfestijn YouTube kanaal.

 

Luister naar magische

kerst- en winterverhalen

 

Een ander belangrijk element van het Kerst Sprookjesfestijn zijn de kerst- en winterverhalen. De verhalenvertellers die normaal je hart doen smelten tijdens het Kerst Sprookjesfestijn hebben de verhalen voor je ingesproken via het Kerst Sprookjesfestijn SoundCloud kanaal.

 

Kortom online gaat het Kerst Sprookjesfestijn gewoon door!

 

 

Deze site is gemaakt door PIXELMOTION