koopzondag
Koningsdag

Tijdens Koningsdag is er een Kleedjesmarkt van 10.00 – 16.00 en zijn de winkels open van 13.00 tot 17.00.

Tijdens Koningsdag trekken wij weer onze oranje kleren aan om te vieren dat onze koning jarig is. Net als andere jaren wordt de drukbezochte kleedjesmarkt weer georganiseerd door CV de Blauwkoppen. De kleedjesmarkt is bedoeld voor de kinderen, maar volwassenen worden niet uitgesloten. Op de markt staat een springkussen en er is gezellige muziek. De kleedjesmarkt is van 10:00 tot 16:00, de toegang is gratis.

Kaartverkoop 
Voor een verkoopplaats op de kleedjesmarkt heb je een kaartje nodig. Dat kaartje geeft je recht op een toegewezen plaats van 2 bij 2 meter in het centrum van Wijchen, en een suikerspin die je op Koningsdag op de markt op kunt halen. De kaartverkoop is op zaterdag 14 april van 10:00 tot 12:00 uur in het Grand Café van Sterrebosch. Kaarten kosten €3,00.

Kindermiddag 
De opbrengst van de kaartverkoop van de kleedjesmarkt komt ten goede aan de kindermiddag tijdens de carnaval. Elk jaar organiseert Carnavalsvereniging de Blauwkoppen op de zaterdagmiddag van de carnaval een speciale kindermiddag in zaal Sterrebosch.

De winkels zijn deze dag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Uiteraard is het in de horeca extra gezellig deze dag!

×