Kunst achter de Ramen

4 april 2020 -
Kunst achter de Ramen

Gevarieerd werk van kunstenaars in Wijchen

Op dit moment is het stil in het Kunsthuis. Net als elders blijft de deur dicht en zijn exposities afgelast of uitgesteld. Een begrijpelijke situatie, maar voor de organisatoren van het Kunsthuis en de kunstenaars een teleurstelling.

Om het Kunsthuis in Wijchen zichtbaar te houden, besloten ze tot een ander soort expositie: een expositie die je van buitenaf kunt zien. Achter de (vele) ramen van het Kunsthuis hangen en staan nu werken van een groot aantal kunstenaars, die er de afgelopen tijd hebben geëxposeerd. Zo wordt de komende tijd aan geïnteresseerden de mogelijkheid geboden, om na een bezoek aan het winkelcentrum of zomaar als onderdeel van een wandeling, een beknopt overzicht van werk van Wijchense kunstenaars te bewonderen.

Zo gauw als de beperkende maatregelen worden opgeheven zullen er weer boeiende exposities in het Kunsthuis getoond worden.
Er is werk te zien van: Jessica Becks, Marcel Blom, Stijn Coetsier, Joy Dekok, Herman Coumans, Tonny Faessen, Ine van Gaalen, Mayke Giesbers, Frans van den Heuvel, Jeanne Jeurissen, Frans Kerkhoff, Daniella Krijt, Ans Pouwels en Frans Roobeek.

Waar en wanneer?

De expositie is permanent te zien achter de ramen van het Kunsthuis (voormalig Gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24, Wijchen.

×