De Wijchen= Cadeaukaart is ook hét cadeau voor de zakelijke markt!
Een hart voor lokaal ondernemerschap!

Een mooi kerstgeschenk; De ‘Wijchen= cadeaukaart’ - Wijchen=

Wil je iemand feliciteren met zijn of haar verjaardag? Iemand bedanken? Afscheid nemen van een collega? Of wil je een relatiegeschenk of kerstpakket geven? Met de Wijchen= Cadeaukaart zit je altijd goed!

Op deze wijze geef je een maatschappelijk verantwoord cadeau en steun je de lokale gemeenschap. Dus zoek niet verder en laat ons even weten wat we voor je kunnen doen!

Één cadeaukaart te besteden bij vele ondernemers in de gehele gemeente Wijchen

De fysieke Wijchen= Cadeaukaart komt in een feestelijke cadeauverpakking die uitgegeven kan worden.  Nu al in 25 horecazaken, 60 winkels en musea in de gehele gemeente Wijchen. Wijchen= Cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld, tabak, loten of het boek van Pedro Willems. Voor een actueel overzicht van de inleverpunten, kijk op onze webshop pagina deelnemers.

De Wijchen= Cadeaukaart met een lokaal pakket bestellen?

Met feestdagen, jubilea of andere bijzondere dagen is het altijd weer even zoeken naar een geschikt geschenk. Een geschenk waar iedere medewerker of andere relatie blij van wordt én waarmee het liefst ook andere ondernemers lokaal gesteund worden. Uiteraard kunnen we dit voor u verzorgen en uitbreiden met andere lokale producten. Geef uw wensen door welk Wijchen= Cadeaukaart bedrag u wilt besteden en of u dit wil aanvullen met onderstaande producten. De keuze is reuze, dus dit is slechts een voorbeeldlijst:

  • Emiliakoekjes van zorgbakkerij Andere Koek
  • Bier / bierazijn van Brouwerij Wijchense Schone
  • Wijchense wafel- of wintermix van de Wijchense molen
  • Wijchense nootjesmix en kazen van Verkleij
  • Wijchen Genot kruidenlikeur,  van Kaatje Jans
  • Wijchens chocolade Kerktorentje van Markt 19
  • of zelfs een online of WhatsApp spel van de Wijchense Escape room

Wil je bestellen? Neem dan contact op met Yvette Akkermans (06-21 54 27 21) via cadeaukaart@wijchenis.nl


Wil jij als bedrijf ook meedoen aan de Wijchen= Cadeaukaart?

Hoe meer ondernemers meedoen, des te succesvoller en waardevoller de cadeaukaart is.  Het is hierbij handig om te weten is dat er een instapfee van € 50,- wordt berekend. Als verkooppunt wordt er geen vergoeding uitgekeerd. Als inleverpunt wordt een 3% van de ingeleverde cadeaukaart waarde ingehouden om de systeemkosten te kunnen dekken. Wil je ook meedoen als inleverpunt en/of verkooppunt? Neem dan contact op met Yvette Akkermans (06-21 54 27 21) via cadeaukaart@wijchenis.nl

*De ‘Wijchen= Cadeaukaart’ is een initiatief van Stichting Wijchen= en wordt gesponsord door Centrum Management Wijchen, Gemeente Wijchen, Provincie Gelderland en de inwoners van gemeente Wijchen. Dit laatste d.m.v. het geld dat opgehaald is tijdens de’ Wijchen= samen sterk’ actie – de verkoop van o.a. T-shirts, tassen, ansichtkaarten en losse donaties.