Centrum Management Wijchen

De ondernemers zijn een belangrijke factor in het centrum van Wijchen. Zij zorgen voor een bruisende sfeer, een divers aanbod en leuke activiteiten. Achter Wijchen= zit een groep enthousiaste vrijwilligers die werkzaam zijn voor Centrum Management Wijchen onder leiding van Centrummanager Yvette Akkermans. Zij houden zich bezig met een aantal belangrijke thema’s, met als doel het economisch functioneren van het centrum te versterken.

Wijchen= voor iedereen

Iedereen die zich in Wijchen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Wijchen= wil daar samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgdragen. Daarom hebben we verschillende actieve werkgroepen, organiseren we veel evenementen/activiteiten en ondersteunen we bij promotie van het centrum.

Bijdrage

De financiering voor het centrummanagement bestaat hoofdzakelijk uit het heffen van reclamebelasting. De reclamebelasting wordt via de subsidieverordening (onder aftrek van gemeentelijke kosten) doorgegeven aan het centrummanagement. Daarnaast worden bijdragen geleverd door de Vereniging van (winkel)Pandeigenaren Wijchen Centrum (VPWC) en eventuele andere bijdragen en subsidies.

Brochure over het centrum Wijchen ontvangen?

Brochure downloaden: Wijchen= samen beleven! – brochure
Per post ontvangen: stuur een mailtje naar info@wijchenis.nl

×