Centrum ondernemersinformatie

Iedereen die zich in Wijchen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Het Centrum Management Wijchen wil daar samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgdragen.

Hoe ziet de Centrum Management Wijchen organisatie er uit?

Er staan vele betrokkenen voor je klaar om je in ondernemerschap te ondersteunen. De CMW organisatie bestaat uit verschillende groepen, van een bestuur tot straatvertegenwoordigers. Deze zijn onderling verbonden via WhatsApp groepen. Er zijn overkoepelende groepen: “CMW #SamenSterk” en een “Calamiteiten app centrum”. En er zijn per straat eigen groepen die beheerd worden door de straatvertegenwoordiger. Wil je in een van de groepen aansluiten, stuur dan een appje naar Yvette Akkermans, centrummanager via 06-21542721. Ook kun je haar bellen of appen voor een kennismakingsgesprek!

Ben je nieuwe ondernemer in Wijchen?

Welkom in Wijchen! Er gaat waarschijnlijk veel op je afkomen. Hieronder alvast informatie specifiek voor ondernemers in het centrum. Informatie voor ondernemers in het algemeen in Wijchen en samenwerkingspartners vindt je op onze partner pagina.

Ben je nog aan het twijfelen om je te vestigen in Wijchen? Bekijk dan eens de data & onderzoeken die er gedaan zijn, wie weet word je hierdoor overtuigd. We hebben een samenvatting van alle onderzoeken en nog veel meer belangrijke informatie gebundeld in onze brochure Wijchen= samen beleven! – brochure. En neem eens een kijkje op onze boordevolle evenementenkalender!

Wij ontvangen graag je contactgegevens.

Wij proberen zo veel mogelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven, maar we horen (helaas) niet altijd alles. Dus ben jij een nieuwe ondernemer, stuur dan even een mailtje naar info@wijchenis.nl én dan komen we graag een keertje kennis  maken.

Gratis Promotie

We vinden het ook erg leuk om een stukje tekst over jou en je onderneming (circa 100 woorden) te ontvangen. Het liefst met een foto erbij, zodat we dit (gratis) kunnen delen in onze nieuwsbrief , op deze website en op social media. Gratis PR is altijd mooi meegenomen toch? Daarnaast kun je ons logo gebruiken, dat je terug kunt vinden op de pagina met onze huisstijlgids. Wil je advies hierin? Neem ook hiervoor gerust contact met ons op: communicatie@wijchenis.nl

Koopzondagen, openingstijden en evenementen

Gezamenlijk worden, veelal na een ondernemer enquête, de collectieve kansrijke koopzondagen vastgesteld. Deze zijn, tezamen met de evenementen, terug te vinden op de evenementenkalender. Daarnaast zijn er gezamenlijke minimale openingstijden afgesproken:
Maandag verschillend per winkel
Dinsdag t/m donderdag 9.30 – 17.30 uur
Vrijdag 9.30 – 20.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.30 uur
Koopzondag 13:00 – 17:00 uur

Organiseer jij een evenement in het centrum?

Dan kun je dat gratis via dit formulier aanmelden, zodat het op de kanalen van Wijchen= zichtbaar wordt. Let op: het gaat om een evenement of activiteit voor de klant, niet om promotie van kortingsacties. Kom je er niet uit, of heb je er vragen over, mail dan naar communicatie@wijchenis.nl.

Meedoen aan thuisbezorgen?

Vanuit het centrum is er een thuisbezorgservice opgericht, werkend met vrijwillige bezorgers. Het mooie is dat deze dienst gratis is, zolang we voldoende vrijwilligers in onze pool hebben. Voor het buitengebied wordt een vergoeding van €2,50 gevraagd. Zorg vervolgens ook dat je online goed vindbaar bent en check je gegevens na opgave op de verzamelpagina: wijchenis.nl/thuisbezorgen.  In dit PDF document vindt je de korte procedure en de noodzakelijke adreskaart om op het te bezorgen pakketje te plakken. Heb je hier vragen over, dan mail naar cmw@wijchenis.nl.

Iedereen die zich in Wijchen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Wijchen= wil daar samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgdragen. Daarom hebben we verschillende actieve werkgroepen, organiseren we veel evenementen/activiteiten en ondersteunen we bij promotie van het centrum.

Meedoen aan de Wijchen= Cadeaukaart?

Hoe meer ondernemers meedoen, des te succesvoller en waardevoller de cadeaukaart is.  Het is hierbij handig om te weten is dat er een instapfee van € 50,- wordt berekend. Als verkooppunt wordt er geen vergoeding uitgekeerd. Als inleverpunt wordt een 3% van de ingeleverde cadeaukaart waarde ingehouden om de systeemkosten te kunnen dekken. Wil je ook meedoen als inleverpunt en/of verkooppunt? Neem dan contact op met Yvette Akkermans (06-21 54 27 21) via cadeaukaart@wijchenis.nl – Klik hier voor meer informatie.

Noodkaart Wijchen Centrum | Wijchen=

Deze NOODKAART is een handig overzicht van alle contactgegevens die je nodig hebt als ondernemer in geval van nood. Tip! Print deze nood contactkaart uit en hang deze in de meterkast!

Afval inzameling centrum

Via de DAR app kun je m.b.v. je postcode instellen dat je reminder meldingen krijgt wanneer je plastic en papier buiten mag zetten. Ander afval van je bedrijf mag niet bij de bewonersafval of particulier plaatsen en zul je zelf moeten organiseren. Suez heeft dit gedeelte van de DAR overgenomen.

Toegang tot het centrum; laden/lossen, parkeren en plattegrond

Van maandag t/m zaterdag tussen 9:00-12:00 uur is er in het kernwinkelgebied (binnen de paaltjes / barriers) toegang zonder ontheffing  mogelijk om te laden en lossen. Het is niet de bedoeling om in dit gebied te parkeren. Buiten deze tijden kan een ontheffing aangevraagd worden via de gemeente Wijchen. Laden en lossen buiten deze tijden kan ook middels de aangemerkte laad/losplekken aan de randen van het kernwinkelgebied. Deze zijn te vinden op het plattegrond. Op dit plattegrond zijn ook de pinautomaten, toiletten en parkeerplaatsen te vinden. Let op: parkeer als ondernemer of medewerker altijd klantvriendelijk BUITEN de blauwe zone!
Een specifiek zakformaat plattegrond is beschikbaar voor de toeristische bezoekers. Dit BooQi komt jaarlijks in het voorjaar uit.

Hoe blijf je gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in het centrum?

Het Centrum Management Wijchen verstuurd iedere maand een digitale nieuwsbrief aan consumenten en aan ondernemers waarmee we je op de hoogte houden van het laatste nieuws, evenementen en koopzondagen van het centrum van Wijchen. Je kunt je aanmelden voor de ondernemersnieuwsbrief via communicatie@wijchenis.nl.

Brochure over het centrum Wijchen ontvangen?

Download: Wijchen= samen beleven! – brochure
Per post ontvangen: stuur een mailtje naar info@wijchenis.nl

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

Volg Wijchen= op social media

Samen bereiken we het meest! Dus volg onze social media-kanalen, like en deel ze!

Facebook
Instagram
LinkedIn