Meer informatie voor ondernemers in het centrum van Wijchen

Iedereen die zich in Wijchen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Het Centrum Management Wijchen wil daar samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgdragen. Daarom hebben we verschillende actieve werkgroepen, organiseren we veel evenementen/activiteiten en ondersteunen we bij promotie van het centrum.

Ben je nieuwe ondernemer in Wijchen?

Welkom in Wijchen! Er gaat waarschijnlijk veel op je afkomen. Hieronder alvast informatie specifiek voor ondernemers in het centrum. Informatie voor ondernemers in het algemeen in Wijchen, vindt je op de partner pagina.

Organiseer jij een evenement in het centrum?

Dan kun je dat gratis via dit formulier aanmelden, zodat het op de kanalen van Wijchen= zichtbaar wordt. Let op: het gaat om een evenement of activiteit voor de klant, niet om promotie van kortingsacties.

Meedoen aan thuisbezorgen?

Vanuit het centrum is er een thuisbezorgservice opgericht, werkend met vrijwillige bezorgers. Het mooie is dat deze dienst gratis is, zolang we voldoende vrijwilligers in onze pool hebben. Voor het buitengebied wordt een vergoeding van €2,50 gevraagd. Zorg vervolgens ook dat je online goed vindbaar bent en check je gegevens na opgave op de verzamelpagina: wijchenis.nl/thuisbezorgen.  In dit PDF document vindt je de korte procedure en de noodzakelijke adreskaart om op het te bezorgen pakketje te plakken. Heb je hier vragen over, dan mail naar cmw@wijchenis.nl.

Iedereen die zich in Wijchen centrum vertoeft, of hij hier nu woont, werkt, winkelt of uitgaat, moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilig centrum. Wijchen= wil daar samen met de gemeente en de ondernemers voor zorgdragen. Daarom hebben we verschillende actieve werkgroepen, organiseren we veel evenementen/activiteiten en ondersteunen we bij promotie van het centrum.

Noodkaart Wijchen Centrum | Wijchen=

Deze NOODKAART is een handig overzicht van alle contactgegevens die je nodig hebt als ondernemer in geval van nood. Tip! Print deze nood contactkaart uit en hang deze in de meterkast!

Hoe ziet de Centrum Management Wijchen organisatie er uit?

Er staan vele betrokkenen voor je klaar om je in ondernemerschap te ondersteunen. De CMW organisatie bestaat uit verschillende groepen, van een bestuur tot straatvertegenwoordigers. Deze zijn onderling verbonden via WhatsApp groepen. Er zijn overkoepelende groepen: “CMW #SamenSterk” en een “Calamiteiten app centrum”. En er zijn per straat eigen groepen die beheerd worden door de straatvertegenwoordiger. Wil je in een van de groepen aansluiten, stuur dan een appje naar Yvette Akkermans, centrummanager via 06-21542721.

Hoe blijf je gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in het centrum?

Het Centrum Management Wijchen verstuurd iedere maand een digitale nieuwsbrief aan consumenten en aan ondernemers waarmee we je op de hoogte houden van het laatste nieuws, evenementen en koopzondagen van het centrum van Wijchen. Je kunt je aanmelden voor de ondernemersnieuwsbrief via communicatie@wijchenis.nl.

Brochure over het centrum Wijchen ontvangen?

Download: Wijchen= samen beleven! – brochure
Per post ontvangen: stuur een mailtje naar info@wijchenis.nl

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.