Ben je nieuwe ondernemer in het centrum van Wijchen?

Welkom in het centrum van Wijchen! Er gaat waarschijnlijk veel op je afkomen. In het verleden zijn er vele onderzoeken uitgevoerd, hier kun je eens naar kijken.

Wij van het Centrum Management Wijchen maken graag kennis met je en kunnen je het één en ander toelichten over het reilen en zeilen in het centrum van Wijchen.

Wij ontvangen graag je contactgegevens!

Wij proberen zo veel mogelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven en jullie hierover te informeren. Maar het kan soms voorkomen dat het centrummanagement nog niet op de hoogte is van jullie komst of nog niet in de gelegenheid is geweest om kennis te komen maken. Stuur dan even een mailtje naar cmw@wijchenis.nl.

Hoe blijf je gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in het centrum?

Het Centrum Management Wijchen heeft een aparte digitale nieuwsbrief voor ondernemers, waarmee we ondernemers en consumenten maandelijks op de hoogte houden van het laatste nieuws uit het centrum van Wijchen. In de ondernemers nieuwsbrief worden o.a. de data van Maandelijkse Ondernemers Bijeenkomsten kenbaar gemaakt.

Maandelijkse Ondernemers Bijeenkomsten

Deze bijeenkomsten vinden de eerste dinsdag- of woensdagavond van de maand plaats, tussen 18.00 en 20.00, bij één van de horecagelegenheden. Direct na werktijd zullen de soep en broodjes klaar staan. Het doel van deze laagdrempelige bijeenkomsten is dat het centrummanagement graag hoort wat er bij de ondernemers op het hart ligt en andersom, en hoe we hierin kunnen samenwerken.

Promoot je onderneming gratis!

We vinden het ook erg leuk om een stukje tekst over jou en je onderneming (circa 100 woorden) te ontvangen. Het liefst met een foto erbij, zodat we dit (gratis) kunnen delen in onze nieuwsbrief en op social media. Gratis PR is altijd mooi meegenomen toch?

Volg Wijchen= op social media

Samen bereiken we het meest! Dus vergeet onze social media-kanalen niet te liken en te delen!

Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter

×