Ben je nieuwe ondernemer in Wijchen?

Welkom in Wijchen! Er gaat waarschijnlijk veel op je afkomen. Hierbij alvast van informatie.

Ben je nog aan het twijfelen om je te vestigen in Wijchen? Bekijk dan eens de verschillende onderzoeken die er gedaan zijn, wie weet word je hierdoor overtuigd. We hebben een samenvatting van alle onderzoeken en nog veel meer belangrijke informatie gebundeld in onze brochure Wijchen= samen beleven! – brochure. En neem eens een kijkje op onze boordevolle evenementenkalender!

Wij ontvangen graag je contactgegevens.

Wij proberen zo veel mogelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven, maar we horen (helaas) niet altijd alles. Dus ben jij een nieuwe ondernemer, stuur dan even een mailtje naar info@wijchenis.nl én dan komen we graag een keertje kennis  maken.

Promoot je onderneming gratis!

We vinden het ook erg leuk om een stukje tekst over jou en je onderneming (circa 100 woorden) te ontvangen. Het liefst met een foto erbij, zodat we dit (gratis) kunnen delen in onze nieuwsbrief , op deze website en op social media. Gratis PR is altijd mooi meegenomen toch?

Hoe blijf je gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in het centrum?

Het Centrum Management Wijchen verstuurd iedere maand een digitale nieuwsbrief aan consumenten en aan ondernemers waarmee we je op de hoogte houden van het laatste nieuws, evenementen en koopzondagen van het centrum van Wijchen. Je kunt je aanmelden voor de ondernemersnieuwsbrief via communicatie@wijchenis.nl.

Volg Wijchen= op social media

Samen bereiken we het meest! Dus vergeet onze social media-kanalen niet te liken en te delen!

Facebook
Instagram
Twitter