Visie

Het Wijchense Centrum onder de rook van Nijmegen en in het Land van Maas & Waal bruist het van activiteiten die collectief worden georganiseerd. Samen voelen de betrokkenen zich verantwoordelijk voor een aantrekkelijk centrum en daarom stemmen ze gezamenlijk en solidair het activiteiten aanbod af met elkaar en op de bezoekers op basis van de promotionele maandthema’s.

Vanuit de stichting Wijchen= met vele vrijwillige ambassadeurs zijn de activiteiten in de gehele regio bekend. Bezoekers komen zelfs vanuit het gehele land door handig gebruik te maken van social media en internet marketing. Bezoekers komen met de trein, met de fiets of met de auto en gebruiken de gratis parkeerplaatsen die duidelijk te vinden zijn. Sponsors hebben te maken met één aanspreekpunt voor alle activiteiten. De gemeente ondersteunt waar nodig.

Er zijn veel mensen in de veilige en schone straten waar het gezellig winkelen en vertoeven is. Op de achtergrond klinkt muziek en is het centrum in de winter ’s avonds sfeervol verlicht en in de zomer één grote bloemenzee. Alle winkels en horecagelegenheden hebben hun uitstraling (subtiel) afgestemd op het thema dat als één verhaal wordt uitgedragen.

In de dorpse gezelligheid zijn de voorzieningen van de grote stad aanwezig. Veel mensen blijven na de aankopen graag nog even hangen op de terrassen of in de vele horecagelegenheden. Met het brede winkelaanbod en de perfecte klantenservice is er voor ieder wat wils en voelt iedereen zich welkom. De gelijke openingstijden bieden iedereen duidelijkheid. Ondernemers, initiatiefnemers, winkelpandeigenaren en inwoners van Wijchen zijn trots op hun centrum en dragen dat uit.

×