Ben je een nieuwe ondernemer in Wijchen?

Allereerst welkom in Wijchen, leuk dat je een kijkje neemt!

Wij zijn Yvette en Rosanne en zijn werkzaam voor Centrum Management Wijchen (gericht op het centrum) en Wijchen= Promoties (gemeente breed). Twee stichtingen, maar met één gemeenschappelijk doel, namelijk Wijchen op de kaart zetten! En het liefst samen met zoveel mogelijk andere ondernemers en partners, want samen bereiken we tenslotte meer.

Twijfel je nog?

Ben je nog in de ontdekkingsfase of dat Wijchen een interessante plek is om je als ondernemer te vestigen? We hebben een aantal onderzoeken gedaan die wellicht interessant voor je zijn? En vergeet ook onze brochure niet te bekijken. Maar je mag natuurlijk altijd contact opnemen met ons voor meer informatie.

Inmiddels al de knoop doorgehakt?

Heb je de knoop al doorgehakt om naar Wijchen te komen of ben je inmiddels al gevestigd? Leuk! Er zal waarschijnlijk een hoop op je af komen. We helpen je graag. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Yvette Akkermans 06-21 54 27 21 | cmw@wijchenis.nl, zij komt graag even langs om kennis te maken en alles vertellen over o.a. onze gemeenschappelijke evenementenkalender, Chainels app (waarmee we met ondernemers onderling communiceren en ook een calamiteitenapp in geïntegreerd zit), de gemeenschappelijke cadeaukaart en nog veel meer. We zullen gelijk even reclame voor je maken op onze website en onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram.