koopzondag
Paaskoopzondag

Paaskoopzondag

25 maart van 13.00 – 17.00 uur

De eerste koopzondag van het jaar pakken we gelijk goed uit in het centrum van Wijchen! Op de Markt organiseert Scouting Alverna allerlei kinderactiviteiten, zoals schminken, marshmallows maken, neusverven, mini pionieren, een kleurplaat kleuren en een zoektocht naar ‘de paaseieren en de verdwenen kleuren van het reuze paasei’.

In de Marktpromenade wordt een Ladiesday georganiseerd met een ‘Win je favoriete outfit’ wedstrijd, demonstraties en workshops.

Op het pleintje voor Douglas en John’s Shop zal elk uur (13.30 – 14.30 – 15.30 uur) een modeshow plaatsvinden. Deelnemende winkels zijn: John’s shop, Maine Woman’s Wear, JoePieDoe, EyeWish Opticiens, Douglas Parfumerie, Style Fashion, KidsTown, en Mille Grazie. Lady speaker: Jolanda ten Wolde.

 

Het verhaal van de kinderzoektocht:

Help! De paashaas is heel veel paaseieren kwijt en zijn reuze paasei heeft niet meer van die mooie kleuren. Met dit reuze ei wilde hij de kinderen in Wijchen extra verrassen met Pasen. De paashaas vraagt nu alle kinderen van Wijchen om tijdens de koopzondag voor Pasen naar de Markt in Wijchen te komen en te helpen zoeken. In het hele dorpscentrum lopen op die middag een aantal vreemde figuren die wel een kleurtje kunnen bijdragen aan het reuze paasei.

Deelname is gratis.

 

Ladiesday

Win je favoriete outfit!

Etalagewedstrijd
Wil jij kans maken op een geweldige voorjaarsoutfit? Doe dan mee met de etalagewedstrijd! In de etalages op zondag 25 maart tussen 13.00 – 17.00 uur in de Marktpromenade staan paspoppen voorzien van letters. Vul op de achterzijde van deze flyer (verkrijgbaar bij Prikkers) de letters in van jouw drie favoriete outfits.

Deponeer de flyer op zondag 25 maart tussen 13.00 – 17.00 uur in de brievenbus bij Prikkers. Krijgt jouw nummer 1 outfit de meeste stemmen, dan wordt deze verloot onder de stemmers. Tevens zijn er ook andere mooie prijzen te winnen!

Demonstraties en workshops
Tijdens de Ladies Day zullen er ook demonstraties en workshops worden gegeven:

Workshops: Make-up/visagie, sjaal knopen (neem je eigen sjaal mee) en zelf body scrub maken van natuurlijke producten.

Demonstraties: Bindweefselmassage, wenkbrauw styling, tanden bleken, make-up aanbrengen, nagelverzorging, huidverbetering & verzorgingsproducten, Lift up eye treatment, GET bronzed (make-up) en kleur & style advies.

Tevens zijn er gratis proeverijtjes. Prikkers heeft deze dag -en de rest van de week- een speciale Ladies day High Tea aanbieding.

×