Trein

Het NS-station van Wijchen is ideaal gelegen. Het centrum is slechts op 5 minuten loopafstand. Ieder kwartier vertrekt er een trein van en naar Nijmegen en Arnhem. Richting ‘s-Hertogenbosch rijden twee stoptreinen per uur.

In het voorjaar van 2018 is er een heel nieuw stationsplein opgeleverd met een ondergrondse parkeergarage waar je gratis kunt parkeren. Ook is er volop plek voor fietsen in de nieuwe overdekte en met camera’s beveiligde fietsenstalling. Tevens is er een ruime kiss & ride strook.

Bus

Reis je het liefst per bus? Er zijn diverse bushaltes in en rondom het centrum. Plan je reis in via 9292.nl.

Buurtbus
Wijchen beschikt over een regio buurtbus. Een van de haltes is het treinstation. De buurtbus is een kleinschalige vorm van openbaar vervoer. Vrijwilligers vervoeren je met een 8-persoons-busje. Je hoeft niet vooraf te reserveren. De buurtbus rijdt in een vast schema één keer per uur een route. De routes en dienstregeling zijn terug te vinden op www.breng.nl.

Brengflex

Je kunt ook gebruik maken van Brengflex. Deze bus moet je vooraf reserveren. Je reist via een directe verbinding van bushalte naar bushalte, in de regio Wijchen-Nijmegen. Reserveren kan via de BrengFlex-app of per telefoon. BrengFlex heeft gegarandeerd een zitplaats en je hoeft niet over te stappen. Je betaalt een vast bedrag van € 3,50 per persoon per rit. Betalen kan eenvoudig met je ov-chipkaart of pinpas.