Hieronder volgt de informatie van 2018. Aan het programma van 2019 wordt druk gewerkt!

Theeproeverij, Culinair Avontuur en Dans

Workshops / Kids in 2018

Op diverse plaatsen in het dorp worden leuke workshops gegeven, hierbij is ook aan de kinderen gedacht!

Spoorstraat

Hoop Keukengemak organiseert een Theeproeverij.
Al gehoord van de nieuwe thee trends? Wist je dat je met thee ook kan koken & bakken? Wij vertellen er meer over tijdens de proeverij Ontdek de verschillende smaken en verrassende toepassingen van thee! Nieuwsgierig? Meld je aan voor één van de theeproeverijen:
Tijden Theeproeverij:
-14.00u
-15.00u
-16.00u
Kosten: € 5 per persoon
Bel naar 024-6421257 of mail naar info@hoopkeukengemak.nl.

Culinair Avontuur in de Marktpromenade

Workshops en proeverijtjes 

Koken met wijn, proeverij van wijncocktails en demo & proeverij van minigerechtjes (o.a. spirelli en falafel hapjes), proeverij van hangop en mousses. Leer snijden als een echte chef en ontdek de ontelbare manieren om smaken te combineren in de keuken!

Voor kinderen

Workshops mocktails, snoepsushi en kiwi-poppetjes maken, broodtrommelideetjes en mozaïeken (creatief met etenswaren op canvas). Lekker dippen met verschillende zelfgemaakte dipjes en groentememory spelen.

Door wie

De workshops en

proeverijtjes worden verzorgd door Lieks Atelier in Alverna, Cre-ate uit Nijmegen, Iris Stevens uit Wijchen, Foodluck uit Wijchen en Zuster Evie Wijchen. Met dank aan Albert Hein Wijchen.

Muziek

De fijne jazzklanken komen van jazzkoor Lazy Sunday met o.a. muziek van Duke Ellington, Johny Mercer en George Gershwin.

Workshop Dans

Nieuw dit jaar bij Jazz & Wine is het element DANS. De Lindy Hop dansers van dansschool JazzOut uit Nijmegen geven een workshop om 14.45 uur (inschrijven is niet nodig). 
Het is al vanaf 14 uur mogelijk om mee te dansen!

Lindy Hop is een Afro-Amerikaanse dansstijl waarin verschillende stijlen, zoals jazzdance, charleston en tapdansen, zijn samengesmolten. Dans lekker met hen mee! Ze laten zich begeleiden door de vierkoppige formatie Lollo Meier en zijn te vinden in de Burchtstraat.

×