Rondleiding museumtuin De Tuun tijdens de Curiosa Fair

8 augustus 2017 -
Rondleiding museumtuin De Tuun tijdens de Curiosa Fair

Op 13 augustus 2017 is de Curiosa Fair rondom het kasteel van Wijchen. Deze dag worden er rondleidingen in museumtuin De Tuun gegeven en zijn het museum en De Tuun met korting te bezoeken.

Museumtuin De Tuun is uniek in Nederland. Van het voorjaar tot het najaar zijn de Nederlandse landbouwgewassen van de late IJzertijd tot en met de Middeleeuwen van dichtbij te zien. Daarnaast is er een kruidentuin van planten van dezelfde periodes gerangschikt naar gebruik, keukenkruiden, geneeskrachtige planten, rituele planten en nuts- en verfplanten.

Op 13 augustus is De Tuun te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur. Wil je meer informatie over de museumtuin dan kun je deelnemen aan een rondleiding. Vrijwilligers van het museum zullen om 11.00 uur en om 13.00 uur een rondleiding geven.

Toegang tot museum en/of De Tuun is op 13 augustus slechts € 1,00 per persoon inclusief evtentuele rondleiding in De Tuun. (Kinderen t/m 6 jaar, museumkaarthouders en vrienden/vrijwilligers Museum Kasteel Wijchen gratis).

Op deze dag is ook de Curiosafair te bezoeken. Meer informatie.

×