Welke type winkels zijn er open?

21-12-2021 -
Welke type winkels zijn er open?

Ook wij hadden gehoopt dat we het jaar anders zouden afsluiten en 2022 beter zouden beginnen. Maar we zullen er toch het beste van moeten maken met z’n allen. En dat is wat onze ondernemers ook dit keer weer gaan doen!

Hierbij een overzicht van afhaal- & bezorgmogelijkheden van Wijchense horecaondernemers en winkels. En welke winkels er tijdens deze lockdown open zijn.

Essentiële winkels

De volgende winkels zijn open voor dagelijkse boodschappen: supermarkten, delicatessenwinkels, drogisterijen, apotheken, opticiens, audiciens, stomerijen, reparatiewinkels (zoals fietswinkels en kleer- & schoenmakers), reisbureaus, dierenwinkels en locaties voor het verkrijgen van officiële documenten, zoals pasfoto’s.* Bekijk de gehele lijst met essentiële winkels op de website van Rijksoverheid.

Niet essentiële winkels

De niet essentiële winkels mogen open zijn voor ‘click & collect’ (vooraf bestellen en afhalen) én retourneren. Ook zijn de ondernemers in het centrum weer gestart met de thuisbezorgservice! Bekijk welke winkels er meedoen en wat de voorwaarden zijn: www.wijchenis.nl/thuisbezorgen.

Horeca 

Laat je verwennen door de Wijchense horeca! Haal de lekkerste gerechten bij ze af of laat het bezorgen.  Ook tijdens de feestdagen staan deze toppers voor je klaar. De speciale kerstmenu’s kun je hier bekijken.

Als afsluiter willen we iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig én een gezond 2022 wensen! Daarnaast alle vrijwilligers en lokale shoppers enorm bedanken voor jullie steun. Samen staan we sterk!

Groet, de Wijchense ondernemers, bestuur & werkgroepvoorzitters Stichting Centrum Management Wijchen & Wijchen= Promoties

* Mocht je komen winkelen, houd je dan aan de maatregelen.