koopzondag
Wijchen staat stil

Wijchen staat stil

Na de succesvolle evenementen van afgelopen jaar waaronder ‘Wijchen Sportief’ organiseert Stichting Beleef Wijchen op zondag 29 september 2019 ‘Wijchen Staat Stil’.

Nederlandse en Europese Living Statues kampioenen

Op deze koopzondag zullen tussen 13.00 en 17.00 uur, maar liefst 22 professionele Living Statues door het hele centrum te bewonderen zijn. Onder hen enkele Nederlandse en Europese kampioenen.

Publieksprijs Wijchen

Maar welk levend standbeeld wordt volgens jou Wijchens kampioen 2018? Stem en maak kan op een dinerbon van Het Wapen van Wijchen! Om 17.00 uur wordt op de Markt bekend gemaakt welke living statue de Wijchense publieksprijs heeft gewonnen. De winnaar ontvangt een mooie trofee.

Workshop: ‘Hoe word ik een Living Statue?’ voor kinderen

Voor de kinderen wordt er op de Markt een spectaculaire (gratis) activiteit georganiseerd: ‘Hoe word ik een Living Statue?’ Kinderen zullen worden geschminkt, aangekleed en leren als ‘levend beeld’ te staan. Let op! Er kunnen max. 75 kinderen deelnemen en vooraf inschrijven is verplicht via info@beleefwijchen.nl. Wees er snel bij, want vol=vol!

Stichting ‘Beleef Wijchen’ bestaat uit een tiental enthousiaste mensen die zich geheel vrijwillig inzetten voor een bruisend en levendig Wijchen Centrum. Zij organiseren minimaal twee grote evenementen per jaar en het plan is ‘Living Statues Wijchen’ een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden. Voor meer informatie bezoek de Facebookpagina van Beleef Wijchen.

Plattegrond Living Statues

 

×