Koopavond Wijchen

Koopavond Wijchen
Een koopavond in het centrum van Wijchen kenmerkt zich als gezellige avondjes uit. Drukbezochte winkelen en veel plekken om even bij te komen en te genieten. Voor een hapje en een drankje zijn de restaurant en cafés echt aan te raden. Vele gezellige volle terrassen en kroegjes. Daarnaast kenmerkt Wijchen zich nog door een service bioscoop aan de rand van het centrum. Dit alles tezamen zorgt voor bruisende koopavonden.

Iedere vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur.
De wekelijkse koopavond in Wijchen is op vrijdag. De winkels in het centrum zijn dan tot 21.00 uur geopend. Wil je altijd actuele informatie over koopavonden, openingstijden en koopzondagen? Op deze site en via de nieuwsbrief (schrijf je in via de home pagina), Facebook en Twitter houden wij je hiervan op de hoogte.

Extra koopavonden
Incidenteel worden er door winkels extra koopavonden georganiseerd. Deze avonden vinden veelal plaatst in de decembermaand rondom Sinterklaas en Kerst. Meer informatie hierover vind je op de social media van de desbetreffende winkel of je leest het op hun website.