Home


Welkom ondernemer!


Wie zijn wij?

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Ik ben Rosanne Pak, centrummanager en voorzitter van stichting Wijchen= Promoties en Wijchen= Cadeaukaarten. Samen met vele vrijwilligers en partners zet ik me in voor Wijchen op toeristisch vlak.

Voor de consument is Wijchen= één merk, maar aan de achterkant bestaat Wijchen= uit dus uit meerdere stichtingen, namelijk uit Centrum Management Wijchen (gericht op het centrum), Stichting Wijchen= Promoties (gemeentebreed) en Stichting Wijchen= Cadeaukaart (gemeentebreed). Deze stichtingen hebben allemaal hetzelfde doel namelijk om Wijchen op de kaart te zetten.

Rosanne Pak Centrummanager Centrum Management Wijchen Voorzitter Stichting Wijchen= Promoties Voorzitter Stichting Wijchen= Cadeaukaart

Het land van heerlijkheden tussen Maas & Waal

Ga je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met ieder haar eigen charme en een historie die ver terug gaat in de tijd. Zo wisten de Romeinen al dat hier goed vertoeven was.

De omgeving bestaat uit afwisselende landschappen, zoals open landerijen, rivierduinen, bossen en watergebieden. Midden in het centrum staat een sprookjesachtig kasteel en is de Markt sfeervol met vele horecagelegenheden en winkels.

Kortom er valt genoeg te beleven in Wijchen!

Agenda
Winkels
TIP
Horeca
Webshop
Overnachten