Nieuwe ondernemer

Terras Zaal 4 op de Markt - fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Nieuw in Wijchen?


Welkom nieuwe ondernemer!

Allereerst welkom in Wijchen, leuk dat je een kijkje neem op onze website! We kunnen ons voorstellen dat er veel informatie op je afkomt. Daarom krijgen alle ondernemers die in het centrum van Wijchen of in de toeristische sector werkzaam zijn een welkomstas van ons cadeau. Hierin alle informatie over onze mooie gemeente, onze stichtingen en waarmee we jou als ondernemer kunnen helpen.

Een welkomstas kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@wijchenis.nl. Na kennismaking zullen we gelijk reclame voor je maken op onze website, social media kanalen en in onze nieuwsbrief.

Op zoek naar promotiemateriaal van Wijchen=, waarmee je de toerist kunt informeren over alle activiteiten die plaats vinden in gemeente Wijchen? Promotiemateriaal kun je hier bestellen.

 

De markt Wijchen - Wijchen=

Paars / Rood logo Wijchen= samen ontdekken liggend - passend kolom

Onze stichtingen

Voor de consument is Wijchen= één merk, maar aan de achterkant bestaat Wijchen= uit meerdere stichtingen:

  • Centrum Management Wijchen (gericht op het centrum)
  • Stichting Wijchen= Promoties (gemeentebreed)
  • Stichting Wijchen= Cadeaukaart.

Deze stichtingen hebben allemaal hetzelfde doel namelijk ‘Wijchen op de kaart zetten’.

Chainels centrum Wijchen

Blijf op de hoogte van al het centrumnieuws en kom in contact met andere ondernemers door je aan te melden bij ‘Chainels’! Naast wekelijkse berichten vind je op deze app informatie als een evenementen-, koopzondagen- en afvalkalender. En attenderen ondernemers elkaar op calamiteiten, zoals winkeldiefstal. Aanmelden kan door te mailen naar communicatie@wijchenis.nl

Wijchen= Cadeaukaart

In Wijchen hebben we een Wijchen= Cadeaukaart. In te leveren bij meer dan 100(!) ondernemers in de gehele gemeente. Aanmelden als centrumondernemer is gratis en kan via webshop.wijchenis.nl/aanmelden. Wanneer een consument met een cadeaukaart betaalt, gaat 3% van het ingeleverde bedrag naar onze stichting, voor het bekostigen van de promotie en het beheer / de licentiekosten van het systeem.


Het land van heerlijkheden tussen Maas & Waal

Ga je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met ieder haar eigen charme en een historie die ver terug gaat in de tijd. Zo wisten de Romeinen al dat hier goed vertoeven was.

De omgeving bestaat uit afwisselende landschappen, zoals open landerijen, rivierduinen, bossen en watergebieden. Midden in het centrum staat een sprookjesachtig kasteel en is de Markt sfeervol met vele horecagelegenheden en winkels.

Kortom er valt genoeg te beleven in Wijchen!

Agenda
Winkels
TIP
Horeca
Webshop
Overnachten