Vacatures vrijwilligers

Yvette en Rosanne - fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Wijchen= Samen Sterk!


Vacatures vrijwilligers

Iedereen die in Wijchen centrum woont, werkt, winkelt of uitgaat moet kunnen genieten van een aantrekkelijk, sfeervol, gastvrij en veilige omgeving. Dat is waar wij als stichting(en) voor staan!

Wil jij ook een steentje bijdragen aan de maatschappij? Bekijk dat welke vacatures wij open hebben staan:

Yvette Akkermans en Rosanne Pak - Wijchen=

Winkelen in de Burchtstraat in Wijchen - fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Voorzitter ‘Kwaliteit, Veiligheid & Ondernemerschap’

We op zoek naar een voorzitter die samen met de centrummanager, centrumondernemers, gemeente, pandeigenaren, vrijwilligers en andere stakeholders Wijchen centrum nog aantrekkelijker wil maken, op het gebied van uitstraling, gastvrijheid en veiligheid.

Lees meer…

Blogger(s) gezocht!

Gezocht! Een vrijwilliger die het leuk vindt om maandelijks een aantal blogs te schrijven over leuke en bijzondere plekken in gemeente Wijchen. 

Wat zijn nu de leukste giftshops, hipste boetiekjes, lekkerste restaurants, gezelligste terrassen, mooiste picknickplekken, tofste uitjes voor kinderen, etc. etc. in heel gemeente Wijchen? 

Vind jij het leuk om met ons mee te denken? Neem dan contact op met Rosanne Pak via communicatie@wijchenis.nl | 06-14871804

Foto's Zomerfestival - fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Vrijwilligers gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten in gemeente Wijchen!

Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, schminken van kinderen, het promoten van het centrum, of andere hand-en-spandiensten. We kunnen alle hulp gebruiken!

De enige wat van belang is, is dat je net als ons gek bent op Wijchen, je aan afspraken houdt en zelfstandig kunt werken.

Heb je interesse neem dan contact op via het contactformulier.


Het land van heerlijkheden tussen Maas & Waal

Ga je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met ieder haar eigen charme en een historie die ver terug gaat in de tijd. Zo wisten de Romeinen al dat hier goed vertoeven was.

De omgeving bestaat uit afwisselende landschappen, zoals open landerijen, rivierduinen, bossen en watergebieden. Midden in het centrum staat een sprookjesachtig kasteel en is de Markt sfeervol met vele horecagelegenheden en winkels.

Kortom er valt genoeg te beleven in Wijchen!

Agenda
Winkels
TIP
Horeca
Webshop
Overnachten