Huisstijl & logo’s

Terras Zaal 4 op de Markt - fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Wijchen= Samen Ondernemen!


Logo en huisstijlhandboek

Het Wijchen= beeldmerk mag vrij gebruikt worden. Sterker nog, wij moedigen iedereen aan om het te gebruiken, op bijvoorbeeld gebak, vlaggen, vouchers/cadeaubonnen, advertenties en andere merchandise producten.

Wel is het zo dat we de kwaliteit van dit beeldmerk willen behouden, bekijk daarom voor gebruik ons huisstijlhandboek. Ben je op zoek naar bepaalde lettertypes en fonts? Deze zijn op te vragen via communicatie@wijchenis.nl.

Mocht je benieuwd zijn naar onze bestaande (gratis) promotiematerialen? Deze kun je bekijken en bestellen via onze webshop: webshop.wijchenis.nl/promotiematerialen-ondernemers

De markt Wijchen - Wijchen=


Het land van heerlijkheden tussen Maas & Waal

Ga je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met ieder haar eigen charme en een historie die ver terug gaat in de tijd. Zo wisten de Romeinen al dat hier goed vertoeven was.

De omgeving bestaat uit afwisselende landschappen, zoals open landerijen, rivierduinen, bossen en watergebieden. Midden in het centrum staat een sprookjesachtig kasteel en is de Markt sfeervol met vele horecagelegenheden en winkels.

Kortom er valt genoeg te beleven in Wijchen!

Agenda
Winkels
TIP
Horeca
Webshop
Overnachten