5 Kitchens nieuw op de Markt

5kitchens - restaurant opening - Wijchen=

5 Kitchens nieuw op de Markt

19-10-2023

Zeg maar dag tegen het eeuwige dilemma: “Wat moet ik vanavond eten?” Bij 5Kitchens heb je keuze uit meer dan 50 overheerlijke gerechten uit 5 verschillende keukens. Het geheime ingrediënt? Alles wordt tegelijkertijd thuisbezorgd. Geen gedoe met afzonderlijke bestellingen en wachttijden, bij 5Kitchens maken ze het je graag gemakkelijk. Het doel is om kwalitatief hoogwaardig eten te leveren afkomstig uit verschillende keukens, waarbij er een enorme diversiteit is in maaltijden. Het eten is altijd gegarandeerd warm. ”One Bag, One Delivery”

Eigenaar Tim
Tim is 38 jaar en heeft 2 prachtige kinderen. Na jaren lang gewerkt te hebben als F&B Manager bij Van de Valk zocht hij naar iets anders… Dit prachtige project kwam op zijn pad en greep het met beide handen aan!

”Ik vind het enorm leuk om mensen te coachen en te motiveren, liefst in alle leeftijdsklassen.
Ik geloof heilig in ons concept wat we neer hebben gezet en we zijn ambitieus genoeg om te zeggen dat we in de toekomst mooie plannen hebben om meerdere vestiging te gaan exploiteren.” Aldus Tim.

Welkom ik het centrum van Wijchen!
5-Kitchens is te vinden op de Markt 13 in het centrum van Wijchen. Te bereiken op 085 486 88 45. Website www.5kitchens.nl. Te volgen op Facebook en Instagram