Koopavond

Sterrebosch met kerst - Wijchen=

Koopavond Wijchen centrum


Vrijdagavond koopavond Wijchen

Een koopavond in het centrum van Wijchen kenmerkt zich als een gezellig avondje uit. De wekelijkse koopavond in Wijchen is op vrijdag. De meeste winkels zijn open tot 20.00 uur, een aantal grootwinkelbedrijven tot 21.00.

Tijdens koopavond zijn de vele restaurants en kroegen drukbezocht en wanneer het ook maar even mooi weer is, zijn de vele terrassen goed gevuld. Leuk om te bezoeken tijdens koopavond is de service bioscoop Cinema Roma aan de rand van het centrum. Een bioscoop waar – tijdens het kijken van een film – op de wenken bediend wordt.

In de winter wanneer het ’s avonds donker is tijdens koopavond, zorgen de vele lichtjes in de straten en op het plein voor een gezellige sfeer.

Kerst- / sfeerverlichting en kerstbomen horecastraatje - Wijchen=

Het land van heerlijkheden tussen Maas & Waal

Ga je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerkdorpen met ieder haar eigen charme en een historie die ver terug gaat in de tijd. Zo wisten de Romeinen al dat het hier goed vertoeven was.

De omgeving bestaat uit afwisselende landschappen, zoals open landerijen, rivierduinen, bossen en watergebieden. Midden in het centrum staat een sprookjesachtig kasteel en is de Markt sfeervol met vele horecagelegenheden en winkels.

Kortom er valt genoeg te beleven in Wijchen!

Agenda
Winkels
TIP
Horeca
Webshop
Overnachten