Pinautomaten

De makkelijkste en snelste manier om één of meerdere pinautomaten bij jou in de buurt te vinden is door gebruik te maken van de handige “ATM locator”. Volg de volgende 5 simpele stappen en je kunt binnen ‘no-time’ de benodigde flappen tappen:

Hoe gebruik je de “ATM-locator” om een pinautomaat te zoeken?

  1. Locatie >> Gebruik je huidige locatie door middel van de ingebouwde GPS-ontvanger van je smartphone of voer simpelweg handmatig je locatie in. Dit kan een postcode, straatnaam (evt. met huisnummer) en/of plaatsnaam zijn.
  2. Radius >> Vul de gewenste straal in op basis van je locatie. Standaard staat de zoekradius op 10 km, maar kan vergroot worden naar maximaal 200 km. Het is aan te raden de standaardwaarde te gebruiken, aangezien je op zoek bent naar de dichtstbijzijnde pinautomaat.
  3. Resultaten >> Vul het gewenste aantal zoekresultaten in. Standaard worden er (indien mogelijk) 25 geldautomaten getoond, maar dit kan worden uitgebreid naar maximaal 100. Ook hier is het aan te raden de standaardwaarde te gebruiken.
  4. Bank >> Mocht je specifiek op zoek zijn naar een pinautomaat van ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank of Geldmaat, dan kun je hier je bank selecteren. Indien er geen keuze wordt gemaakt, worden alle banken in de lijst en op de kaart getoond.
  5. Routebeschrijving >> Heb je alles ingevuld? Klik dan op de Zoek-knop, zodat de lijst en kaart met pinautomaten kan worden getoond. Selecteer de gewenste geldautomaat en klik indien gewenst op ‘Routebeschrijving’-link in de resultaten, zodat Google Maps je de kortste route kan adviseren en naar je bestemming kan navigeren.