Openbaar vervoer

Trein

Het NS-station van Wijchen is ideaal gelegen. Het centrum is slechts op 5 minuten loopafstand. Ieder kwartier vertrekt er een trein naar Nijmegen en Arnhem. Richting Noord-Brabant rijden 2 treinen (sprinters) per uur. Tijdens het traject van deze stoptrein worden plaatsen als Oss, ’s-Hertogenbosch en Helmond aangedaan. Meer informatie over reizen met de trein als openbaar vervoer? Kijk op www.ns.nl.
Op dit moment wordt de omgeving rond het station van Wijchen verbouwd. Meer informatie vind je op de pagina Stationsomgeving.

Bus

Reist u per bus? Lijn 15 is de buslijn die van Nijmegen via de Canisiussingel naar Wijchen rijdt. Via deze route bereik je ook het station. Plan je reis in via 9292.nl
Buurtbus
Wijchen beschikt over een regio buurtbus. Een van de haltes is het treinstation. De buurtbus is een kleinschalige vorm van openbaar vervoer. Vrijwilligers vervoeren u met een 8-persoons-busje. Je hoeft niet vooraf te reserveren. De buurtbus rijdt in een vast schema één keer per uur een route. De routes en dienstregeling zijn terug te vinden op www.breng.nl.

Brengflex

Vanaf 2017 kun je gebruik maken van Brengflex. Deze bus moet je vooraf reserveren. Je reist via een directe verbinding van bushalte naar bushalte, in de regio Wijchen-Nijmegen. Reserveren kan via de BrengFlex- app of per telefoon. BrengFlex heeft gegarandeerd een zitplaats en je hoeft niet over te stappen. Je betaalt een vast bedrag van € 3,50 per persoon per rit. Betalen kan eenvoudig met de ov-chipkaart of pinpas.

×