Openbaar vervoer

Trein

Het NS-station van Wijchen is ideaal gelegen. Het centrum is slechts op 5 minuten loopafstand. Ieder kwartier vertrekt er een trein van en naar Nijmegen en Arnhem. Richting ‘s-Hertogenbosch rijden twee stoptreinen per uur.

Aan het Stationsplein is een meerlaagse overdekte parkeergarage en een fietsenstalling waar dat je gratis kunt parkeren.  Tevens is er een ruime en kiss & ride strook, waar dat je reizigers kunt afzetten en ophalen.

OV-fiets

Bij de fietsenstallingen en de voorzijde van het station staan een aantal OV-fietsen. Bekijk de beschikbaarheid van de OV-fietsen in Wijchen.

Bus

Reis je het liefst per bus? Er zijn diverse bushaltes in en rondom het centrum. Plan je reis in via 9292.nl.

Buurtbus

Wijchen beschikt over een regio buurtbus. Een van de haltes is het treinstation. De buurtbus is een kleinschalige vorm van openbaar vervoer. Vrijwilligers vervoeren je met een 8-persoons-busje. Je hoeft niet vooraf te reserveren. De buurtbus rijdt in een vast schema één keer per uur een route. De routes en dienstregeling zijn terug te vinden op www.breng.nl of bekijk de routes op onze blog. 

Avan

Avan is vervoer voor mensen die zelfstandig of onder begeleiding kunnen reizen. Het vervoer met Avan is goed toegankelijk voor ouderen en voor mensen met een beperking. Ook als je hulpmiddelen gebruikt zoals een rollator, scootmobiel, looprek of rolstoel. Het vervoer wordt uitgevoerd met een taxi of taxibus. Voor meer informatie of het plannen van een rit ga je naar de website www.avan-vervoer.nl.