5000ste pakket bezorgd!

5000e pakket bezorgd in Wijchen

5000ste pakket bezorgd!

02-02-2021

Het is en blijft voor de centrumondernemers een moeilijke tijd. Maar ondanks alles gaan de ondernemers niet bij de pakken neerzitten en wordt er nog steeds volop thuisbezorgd. Met gepaste trots kunnen we dan ook medeleden dat we inmiddels het 5000ste pakket hebben mogen bezorgen bij Miranda Teerhuis op de Lingert in Wijchen.

In werkelijkheid ligt het aantal bezorgde pakketjes waarschijnlijk een stuk hoger. Sommige ondernemers, zoals bijvoorbeeld Mirjam Veltman van Style Fashion, kiezen ervoor om zelf pakketten te bezorgen en op deze manier in contact te blijven met klanten. ‘Je merkt dat hier heel positief op gereageerd wordt. Sommige klanten zag ik voorheen wekelijks in mijn winkel en dan is het toch fijn om elkaar weer even te zien’, aldus Mirjam.

Zolang de winkels dicht blijven zal er in de gemeente Wijchen vanaf €15,- euro bezorgd worden. Mochten de winkels weer opengaan dan wordt er gekeken of dat er nog vraag is naar deze service. Voor meer informatie over thuisbezorgen en welke winkels eraan meedoen ga naar www.wijchenis.nl/thuisbezorgen.