6x conceptstores in Wijchen

6x conceptstores in Wijchen

01-11-2022

Bekijk de verschillende stijlen conceptstores in het centrum

Conceptstores zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Zo zijn ze ook te vinden in het centrum van Wijchen. Je kunt er de leukste cadeautjes kopen voor jezelf of voor een ander. Hierbij een lijstje met de 6 leukste conceptstores met een omschrijving van de verschillende stijlen, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar een conceptstore die bij jou past! Alvast heel veel shop plezier!

Wijchense tasjes bij Labelzz - Wijchen=

Shop till you drop!


Labelzz - Wijchen=

1. Labelzz Living, Lifestyle & Gifts

Labelzz is een winkel vol met bijzondere cadeauartikelen, woonaccessoires, kleding en schoenen. Maar verkoopt ook uniek Wijchense tasjes en servies! Labelzz is een eigentijdse, open Scandinavische winkel met een breed assortiment dat continu in beweging is. Dat maakt de winkel zo uniek en er is altijd een verfrissende collectie! Met ideale producten om als geschenk te geven, maar ook zeker leuk voor jezelf…

OEII - Wijchen=

2. OEII Conceptstore

Oeii Conceptstore is stijlvol, hip, maar vooral ook een betaalbare conceptstore. Een eigentijdse warme sfeer waar je naar toe getrokken wordt. Van luxe cadeauartikelen tot dranken met eigenzinnige teksten. Van leuke kaarten tot leuke kleding tot bijzondere ’theetasjes’ gevuld voor speciale momenten. Een winkel met een roulerend concept, zeker voor ieder wat wils!

Klik - Wijchen=

3. Klik cadeaus & kleding

Klik is niet alleen een gezellige winkel midden in het centrum van Wijchen, maar zit ook gevestigd in een prachtig pand! Een warme, sfeervolle winkel die persoonlijke binding maakt met klanten. Naast kleding, sieraden, tassen en schoenen, verkopen ze ook het ‘bloemenmeisje’, een uniek cadeautje dat alleen hier verkrijgbaar is. Kortom Klik is een winkel met een ruim aanbod en met een huiselijke sfeer, waar iedereen altijd welkom is.

BiSonder - Wijchen=

4. BiSonder voor cadeau’s & verhalen

BiSonder is net zo bijzonder als de naam zelf! Want in BiSonder biedt namelijk leerwerkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is BiSonder een inspiratievolle winkel voor cadeau ideeën en echte Wijchense cadeautjes. Je kunt hier terecht voor mooie, originele en handgemaakte producten, grotendeels gemaakt door het personeel zelf. Je wordt vriendelijk en warm ontvangen en neem er vooral ook even plaats voor een lekker kopje koffie met iets lekkers! 

De Gouden Engel - Wijchen=

5. Sfeerderij de Gouden Engel

De Gouden Engel is een winkel waar vooral landelijk en stoere producten verkocht worden. In deze grote winkel vind je een ruim en gevarieerd aanbod van woonaccessoires, kleding, tassen, sieraden en geurtjes voor in huis. Van diverse bekende merken, PTMD, Riverdale, Zusss, Janzen & Lampe Berger tot andere verrassende merken. En dit alles samen maakt Sfeerderij de Gouden Engel een ware snoepjeswinkel!

De Wereldwinkel - Wijchen=

6. De Wijchense Wereldwinkel

De Wijchense wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Producten die met respect zijn gemaakt voor mensen en milieu. Diversiteit in aanbod zoals beelden, sieraden, spirituele cadeaus, maar ook kraamcadeau’s. Een kleurrijke authentieke, duurzame, fairtrade winkel met liefdevolle producten. Ieder moment verdient een eerlijk cadeau.