Airocooled Bergharen

Aircooled volkswagen meeting in Bergharen- Wijchen=

Airocooled Bergharen

  • 01 september 2023 - 03 september 2023
  • Bergharen
  • 6,-

Van 1 t/m 3 september wordt dit jaar Aircooled Bergharen georganiseerd. 3 dagen kun je genieten van die mooiste Volkswagen Kevers.

Genieten met gezin
Op 1 september gaan de poorten open vanaf 13:00 uur. Op het horecaplein kun je genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen lekker spelen. Ook is er elk jaar een mooie rondrit door verschillende omliggende dorpen en steden. Zaterdagmiddag is er een onderdelen markt en op 16:00 uur start de rondrit. In de avond wordt de film Herbie voor bezoekers en kampeerders op een groot scherm gedraaid. Op zondag is er een concours, wie wint 1 van de 10 prijzen voor de best of Show?! Het hele weekend zijn er Luchtgekoelde Volkswagens te zien die uit het hele land komen.

Praktische informatie
Meerijden tijdens de rondrit? Aanmelden is niet nodig. Er wordt vanaf 15:45 uur verzameld op het terrein. Dagbezoeker €6,-. Dagbezoeker lid van Keverclub is gratis. Kinderen tot 12 jaar gratis. Locatie: stompendijk 9 Bergharen. Voor de actuele informatie kijk op www.facebook.com/AircooledBergharen