Concert Merel Vercammen & Dina Ivanova

Concert Merel Vercammen & Dina Ivanova

  • 18 juni 2023
  • 16:00 - 17:00
  • Bergharen
  • 15,-

De in Wijchen geboren Merel Vercammen treedt 18 juni op in de Protestantse Kerk, Veldsestraat 12, Bergharen met Dina Ivanova achter de vleugel. Het concert begint om 16.00 uur.

Merel is klassiek violist en improvisator. Ze studeerde cum laude af aan het Royal College of Music in Londen, en was prijswinnares van de London Grand Prize Virtuoso Competition, het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en het Prinses Christina Concours. Merel trad op over de hele wereld en speelde in concertzalen als het Concertgebouw in Amsterdam, de Elbphilharmonie in Hamburg en de Wigmore Hall in Londen. In 2022 vond de eerste editie van haar festival over muziek & wetenschap SNAAR plaats in TivoliVredenburg te Utrecht. 

Pianiste Dina Ivanova won prijzen op diverse concoursen in Europa en Amerika, onder andere de derde juryprijs op het Liszt concours in Utrecht. Dina begon op vierjarige leeftijd met pianolessen bij haar moeder. Ze studeerde aan de Centrale Muziekschool en het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou. Ze volgde masterclasses bij beroemde pianisten als Dmitri Bahkirov en Leon Fleisher. Dina geeft over de hele wereld concerten en vormt een duo met Merel Vercammen.

Meer info bergharenhernenleur.nl