Dorpsquiz Wijchen

Dorpsquiz Wijchen - Wijchen=

Dorpsquiz Wijchen

  • 06 april 2024
  • 19:00 - 23:30
  • ’t Mozaïek / Bibliotheek, Wijchen centrum
  • 25,- per team

Zaterdag 6 april vindt de derde editie van de Wijchense Dorpsquiz plaats. Dit belooft voor alle deelnemers weer een leuk, druk en avondvullend programma te worden!

De Wijchense dorpsquiz, wat is dat?
De Dorpsquiz bevat vragen, puzzels en opdrachten verdeeld over 9 categorieën. Het doel is om deze binnen een bepaalde tijd zo goed mogelijk te voltooien. Naast vragen zijn er ook doe-opdrachten in Wijchen. Een deel gaat over Wijchen, terwijl de rest diverse kennis en vaardigheden vereist, waardoor de quiz geschikt is voor iedereen!

Wie, wat, waar, wanneer
De dorpsquiz staat gepland op zaterdag 6 april en kan op een door jou gekozen locatie plaatsvinden. Het quizboekje dient om 19:00 uur te worden opgehaald in de bibliotheek en moet vóór 23:30 uur worden teruggebracht.

Het Team
Je mag zoveel mensen inschakelen als je wil en alle hulpmiddelen zijn geoorloofd. Garantie voor een gezellige avond! Dit jaar is er ook de mogelijkheid voor “single riders” om in te schrijven als je zelf geen team kan of wil verzamelen.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Lees meer informatie en schrijf je in via dorpsquizwijchen.nl De uiterste inschrijfdatum is 15 maart a.s.