Emilialoop Wijchen 2024

Emilialoop Wijchen centrum - Wijchen=

Emilialoop Wijchen 2024

  • 01 juni 2024
  • 18:00 - 21:00
  • Wijchen centrum

Wijchen, een rondje waard!

Op zaterdag 1 juni organiseert Atletiek Vereniging Wijchen de 4e editie van de Jumbo Emilialoop: een hardloopwedstrijd door het centrum van Wijchen. Dit sportieve evenement is voor jong en oud, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Het doel van deze hardloopwedstrijd is dat het evenement een feestje is voor iedereen : voor hardlopers, het publiek, de horeca en (Wijchense) ondernemers.

De organisatie is verheugd om jullie te informeren over de aankomende Jumbo Emilialoop, een spannende hardloopwedstrijd in het prachtige centrum van Wijchen. Omdat de renovatie van het centrum in december zal beginnen, is er een kleine verandering in het parcours doorgevoerd. Maar maak je geen zorgen, het wordt alleen maar beter!

De start van de Emilialoop zal verplaatst worden naar de Kasteeltuin, gelegen achter het kasteel. Deze nieuwe startlocatie biedt niet alleen een pittoresk decor voor het begin van de wedstrijd, maar geeft deelnemers ook de kans om te genieten van de groene omgeving van de tuin voordat ze hun hardloopavontuur beginnen.

Inschrijven: Jeugdloop, 5 & 10 kilometer en Bedrijvenloop

Datum: 1 juni 2024 Starttijd: vanaf 18:00 uur Startlocatie: Kasteeltuin, achter het kasteel van Wijchen.
Goed nieuws! Dankzij een gulle donatie kan de jeugd t/m 12 jaar deze editie gratis deelnemen aan de Emilialoop! Trommel al je vriendjes maar op en doe mee!

Inschrijven kan via de website.

Beleef de mooie editie van 2024 als deelnemer, vrijwilliger of als toeschouwer!