Emilialoop Wijchen

Emilialoop Wijchen centrum - Wijchen=

Emilialoop Wijchen

  • 13 mei 2023
  • 16:30 - 21:00
  • Wijchen centrum
  • Gratis

Zaterdag 13 mei lopen we hard door het centrum van Wijchen

Op zaterdagavond 13 mei 2023 organiseert Atletiek Vereniging Wijchen de derde editie van de Jumbo Emilialoop: een hardloopwedstrijd door het centrum van Wijchen. Dit sportieve evenement is voor jong en oud, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Het doel van deze hardloopwedstrijd is dat het evenement een feestje is voor iedereen : voor hardlopers, het publiek, de horeca en (Wijchense) ondernemers.

Met trots kondigt de organisatie aan dat het Wijchens kasteel dit jaar een prominente rol krijgt tijdens de Jumbo Emilialoop. De start- en finishlocatie is recht voor het kasteel. Het ophalen van de startnummers en de na-inschrijving vindt plaats in het kasteel. Hierbij houdt kasteelvrouwe Emilia van Nassau een oogje in het ze

Inschrijven: als bedrijf of individueel

Om die samenwerking en verbinding te benadrukken kunnen bedrijven deelnemen aan de

5 km bedrijvenloop. Met 3 tot 5 deelnemers neem je als bedrijf deel met een unieke onderlinge competitie, waarbij het contact met andere bedrijven en de gezelligheid voorop staan. Tevens ondersteun je als bedrijf de organiserende Atletiek Vereniging Wijchen, die daardoor het sporten laagdrempelig en betaalbaar kan houden.

Wil je met je bedrijf/onderneming deel nemen aan de bedrijvenloop, of wil je de Jumbo Emilialoop op een andere manier ondersteunen, laat dat dan weten via frank.cornelissen@upcmail.nl.

Inschrijven kan via de website.

Beleef de mooie editie van 2023 als deelnemer, vrijwilliger of als toeschouwer!