Expositie ‘Tijdval’ Kunsthuis Wijchen

Expositie Marian Vrielink en Maria Ros - Kunsthuis Wijchen - Wijchen=

Expositie ‘Tijdval’ Kunsthuis Wijchen

  • 01 juni 2024 - 09 juni 2024
  • Zaterdag + Zondag

  • 12:00 - 17:00
  • Kunsthuis, Wijchen centrum
  • Gratis

Een bijzondere expositie, met een combinatie van foto’s van Marian Vrielink en gedichten van Maria Ros. De invalshoeken van beiden vullen elkaar verrassend aan en vormen een inspirerend geheel.

De kern van de fotografie van Marian Vrielink gaat over verhalen vertellen, persoonlijke verhalen, waarbij zij geïnteresseerd is in het verborgene, het mysterie van de mens, het universele mysterie van de onmogelijkheid de ander echt te kunnen begrijpen: “The Human Vision and the Inability To See”. Bij het maken van foto’s voor deze serie is Marian Vrielink op zoek gegaan naar een innerlijke beleving van rusten ruimte, stilte in drukke tijden, het nu-moment vastleggen.

Dichter Maria Ros heeft zich voor dit project laten inspireren door de foto’s van Marian Vrielink. Ze tonen voor haar verstilde momenten, die verleden, heden en toekomst in zich dragen. In haar gedichten geeft ze ruimte aan een innerlijke stroom van vragen, gevoelens en gedachten waardoor nieuwebeeldverhalen ontstaan.

Praktische informatie
Kunsthuis, Kasteellaan 13, Wijchen (naast Kasteel Wijchen). Van 1 t/m 9 juni op alle zaterdagen en zondagen geopend van 12- 17 uur. In het laatste weekend, op zondag 9 juni, zal Shanna Nicö de finissage inluiden rond 16:30 uur. Toegang gratis