Familiemusical ‘Bloemrijk’ Mozaïek

Familiemusical ‘Bloemrijk’ Mozaïek - Wijchen=

Familiemusical ‘Bloemrijk’ Mozaïek

  • 15 oktober 2022 - 16 oktober 2022
  • Diverse voorstellingen

  • ’t Mozaïek / Bibliotheek, Wijchen overig
  • 15,- p.p.

Op 15 en 16 oktober brengt de Wijchense amateur musicalclub Bries Producties hun eerste musical op de planken. Het gaat om de familievoorstelling ‘Bloemrijk en het magische toverstekje’. Bries Producties werd opgericht in januari 2020, waarna ze, zoals de meeste verenigingen, regelmatig stil lagen door de corona maatregelen. Nu, na ruim 2.5 jaar, mogen ze dan eindelijk het resultaat laten zien.

“En daar kijken we erg naar uit!” aldus Inge Oomen, bestuurslid en onderdeel van de cast. “Bloemrijk is een magisch land waar bloemen tot leven komen en waar Hortensia, de huidige koningin, na 100 jaar met pensioen gaat. Een heldhaftig reisgezelschap trotseert de seizoenen en een aantal uitdagingen om voor de winter de nieuwe koningin gevonden te hebben. Gelukkig krijgen ze hulp van een magisch toverstekje”. Het is een voorstelling met prachtige kostuums, een indrukwekkend decor en heel diverse muziek. Geschikt voor kleine en grote mensen tussen de 4 en 104 jaar.

‘Bloemrijk en het magische toverstekje’ speelt in ’t Mozaïek in Wijchen. Kaartverkoop en meer informatie is te vinden op de website van Bries: www.briespro15ducties.nl