Herfstconcert Popkoor Event & Popkoor A Sign of Friendship

Popkoor a sign of friendship - verploegen - wijchenis

Herfstconcert Popkoor Event & Popkoor A Sign of Friendship

  • 29 oktober 2023
  • 14:00 - 16:30
  • Wijchen overig, Zaal Verploegen
  • Gratis

Op zondagmiddag 29 oktober organiseert POPkoor Event een Herfstconcert bij Verploegen party – en congrescentrum. Als gastkoor treedt op het popkoor A Sign of Friendship uit Didam.
De koren hebben de afgelopen jaren regelmatig samen het podium gedeeld en er is daardoor een vriendschap ontstaan. Beide koren hebben meer dan 100 leden en zingen populaire popsongs.

A Sign of Friendship staat onder leiding van de enthousiaste dirigent John Stinissen. Hij is ook de oprichter van het koor wat inmiddels al meer dan 30 jaar bestaat. Zij kregen bekendheid door hun deelname aan het tv programma Korenslag en waren te bewonderen bij RTL Boulevard en Pauw en Witteman. Zij treden heel veel op met enorm veel enthousiasme en zijn altijd gekleed in het wit.

POPkoor Event is inmiddels bekend in Wijchen. Zij bestaan ook al ruim 23 jaar en hebben verschillende keren van zich laten horen in Wijchen. In 2004 was daar de eigen musical “Dat doet muziek”, hebben 4 cd’s opgenomen, verzorgden een aantal keren Kerstconcerten in o.a. de Antonius Abt kerk in Wijchen, in Groesbeek en in Mill. En voerden met groot succes The Passsion op in ’t Mozaïek en in de Antonius Abt kerk.

Op 29 oktober staan ze samen & afwisselend op het podium bij Verploegen, maar sluiten gezamenlijk af. De middag begint om 14.00 uur en entree is gratis.